Merhaba arkadaşlar ,
- 14/09/2020 tarihinde @odeaweb; hosting şirketinden "TR Wordpress Profesyonel (#0000) (xx.com) | Yıllık" paketini 74,99 ₺ satın aldım.
- An itibariyle aynı paketin fiyatını kontrol ettiğimde karşıma %719,84 zamlanmış halde 539,88 ₺'lik bir fiyat çıktı.
- Acaba yanlışlık mı var diye destek sisteminden sordum ve fiyatın doğru olduğu bilgisi verildi.
Fiyatın bu kadar yüksek olması kabul edilebilir bir durum değil. Bu zamana kadar bir ürünün %719,84 zamlandığını hiç görmemiştim.
(Firma ilgili ve çözüm odaklı buna bir sözüm yok.)
Bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Dogecoin ile ödeme yapıyorlar galiba
Ee hocam özellikleri neymiş, aya götürüp koloni kurmaya yardım edecek paket ise değer
Eski müşteriler aldıkları fiyatla yenileyecek hocam seneye de 75 tl vereceksiniz ben böyle biliyorum
Resmen siten var seke seke ( ceylan gibi ) alacaksın diyor sanırım. Bence transfer yap kurtul . O nedir ya
Hocam öyle bir wordpress paketimi olur

başka firmalara bir bakın derim
Fiyatların zamlanması normal bir durum

Hiçbir ürün aynı kalmıyor maalesef
maaşı coinle mi alıyorsunuz 😂
Yıllık olarak gayet normal
Bizde odeawwebe geçtik o zaman bu ay sonu hedef başka firma
500 vereceksen wordpress hosting ile ne işin var farklı firmadan VDS al tertemiz
eski müşteri 74 TL yenisi 500 küsürse. Arkdaşın dediği gibi %700 lük Artış... hiç hoş değil
sabit fiyat olması lazım deilmi eski müşteriye fiyat yukselten firmaları direkt eliyorum başka yermi yok uğraşma geç kurtul 500 tl yerden bulunmuyor VDS bilem alsan daha uyguna gelıo
Olan yeni müşteriye olacak o zaman. Yine kabul edilir bir olay değil
10 yıllık falandır o yoksa yerinizde duramazsınız
Paket özeliklerinde artışlar olmuş. Ondan fiyat artışına gitmişler
Bu durumu öğrendiğimde bende çok şaşırmıştım ve sık sık hosting aldığım firmayı tercih etmemeyi düşünüyorum. Kusura bakmasınlar ama aynı fiyata daha hızlı hosting sunan firmalar mevcut. Kendilerini tercih edilebilir kılan şey fiyatlarıydı. Yeni müşteri kazanma konusunda sorun yaşayacaklarını düşünüyorum.
Yok hocam alakasi ben 99 TL sınırsız reseller aldım odeawebden yazışmalar hala duruyor 1 sene önce desteğe yazdım 3 kere ısrarla 99 TL alıyoruz seneye ne kadar zamlanir %10,20 demişlerdi ve sinirsizdi
Şuan limit koymuşlar ve 220 TL ödüyorum seneye buda 500 TL olur yani fiyat politikaları biraz kötü destek iyi ama fiyatlar çok düzensiz sürem bitsin birakcam odeawebi severek kullanıyorum ama doları Kuru bahane etmeleri saçma
Paket özeliklerinde artışlar olmuş. Ondan fiyat artışına gitmişler bana böyle dediler
50 + sitem var odeaweb de ,yeni sitelerde kesinlikle kullanmam bu fiyatlar varken . o nasıl zamdır Yahuu !
Türkiye'de ucuzlayan bir şey olmadığı için, bana gayet normal geldi fiyat. Hatta az bile...
Hocam hiçbir ürün aynı kalmıyor fakat farkında mısınız? %719,84 oranında zamlanmış.
Hata yok hocam destek sisteminden teyit ettim. Aldığım cevap "Evet, yeni fiyatlar güncel ve doğrudur. "
Hocam normal mi? :/
Burada sorun bu olmamalı
Konuyla ilgili
@odeaweb; açıklama yapacaktır bence.
Eski fiyatlar ile bu hizmeti sürdürmeleri mümkün değildi zaten sorduğum da özelliklerde artışa gidildi ondan fiyat arttı dediler hocam.
Normal yazan kişiler hangi kafa ile yazıyorlar anlamış değilim 70 TL , 500 TL oluyor ya matematik ten bir habersiniz yada okumanizda sıkıntı var yada en son düşüncem ya çok paranız var banka bile bu kadar faiz koymuyor normal diyenleri şaşkınlıkla izliyorum
Az diyenlerin yarisi bilişim firması sitelerini kontrol ettim 20 TL hosting satıyorlar gelmiş burda az bile diyorlar komedi
Hemen kullandığım hosting firmasını kontrol ettim zam gelmemiş 😂
Bahsettiğiniz 74,99TL sadece ilk yıl için geçerli olabilir ama 539,88TL şuan ki durumda yıllık olarak iyi bir rakam. Belki de mevcut müşteriler eski fiyatlandırma ile devam edebilirler.
İlk yıl geçerli felan değil. Normal fiyatından almıştım. 539,88₺ normal nasıl diyorsunuz anlam veremiyorum. Diğer hosting şirketlerinin fiyatlarından bihabersiniz sanırım.
Merhabalar,
Öncelikle paketinizle ilgili herhangi bir fiyat değişikliği olmadı ve yenileme fiyatınız satın aldığınız fiyat üzerinden olacaktır. Artış konusuna gelecek olursanız sitemiz ve paketler üzerinde %100 oranında değişim sağladık. Sizler değerlendirirken sadece paket adına göre kıyaslama yapmaktasınız.
Örnek vermek gerekirse sizlerin satın almış olduğu Wordpress Profesyonel paketinde daha önce 2 Core işlemci, 2 GB Ram, 5 Mb/S IO limiti vardı ve site barındırma sayınız 5 ti.
Şu an sitemizde ki Wordpress Profesyonel paketinde ise 3 Core İşlemci, 6 GB Ram, 30 MB/S IO limiti var ve site barındırma sayısı 15.
Pakette yer alan özellikler Wordpress tarafında çok değerlidir ve bu teknik verilerin değerliliği paylaşımlı sunucularda fazladır. Fiyatlar buna göre biçimlendirilmiştir.
Konuda etiketli olan diğer R10 üyeleri lütfen bizler yanlış anlamasın. Sitemizden alınan eski hizmetlerin fiyatları aynıdır ve yenileme fiyatları aynı orandadır.