Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Piskolojik diyorsunuz da bana kurutulan birini söylermisiniz ? Veya gösterebilirmisiniz .

Lgbt hastalık değil kurtuluşu olmayan birşey kendim araştırmasını yaptım evet ne kadar günah ise dininde lakin allah öyle yaratmış yaratmış diye gidip pislik yapacak değil . Lakin bırakacak birakabilecek bir sey de degil hayırlı geceler daha fazla tartışma veya sohbet etmek isterseniz wpten yazin bana hem dini tartışalım hem hakları hemde lgbt yi hocam
Ya arkadaşım bak beni yanlış anlama da "kendim araştırmasını yaptım" diyorsunuz.
Nereden araştırdınız hangi kaynaklardan araştırdınız? Hangi laboratuvarda deneyler yaptınız?
Yüzlerce filozoflar var adı sanı bilinmeyen profesörler var, sırf dünya düzenini kabul etmedikleri için emekli edilmiş. Sistem tarafından dışlanmış, hepsinin görüşü bu yönde. (Toplantılarını düzenledim ve o toplantılar sayesinde öğrendim.)
Yapmayın böyle şeyler lütfen, internette gördüğünüz herşeyi gerçek sanmayın. Sanal dünya yalan dünya...

Buyrun size vikipedi'den bir alıntı.
Alıntı
Dünya Sağlık Örgütü, ICD-9’da (1977) ruh hastalığı olarak sınıflandırdığı eşcinselliği 17 Mayıs 1990’daki 43. Dünya Sağlık Kongresi’nin onayıyla ICD-10’da hastalık olmaktan çıkarmıştır.
1990 yıl boyunca hastalık olarak kabul edilen bu durum, nasıl oluyorda hastalık olmaktan çıkarılıyor?
Tıp ilerledi diyeceksiniz, buyrun tıbbın geldiği nokta ortada. Avuç içini doldurmayacak bir virüs bütün dünya insanlarını eve kapattı.
Ve eşcinselliği ruh hastalığı olmaktan çıkaran sağlık örgütü 1 yıldır bu virüsün tedavisini bulamadı.
Bu yeni dünya düzeni dedikleri teorinin bir kurgusudur, topluma tekliği empoze ediyorlar. Rab'lık empoze ediliyor ve ne yazık ki de başarılıyor.
Benim söyleyeceklerim bu kadar, bu konu hakkında daha fazla söyleyecek bir şeyim yok.
Sevgiler, saygılar, hürmetler, amaç kırmak kırılmak değil Hak'kı bulmak. Herkesinde Hak'kında hayırlısı olsun.