Ben nişancılık oyunuyla ilgili video çekiyorum gidip sokak ortasındaki insanlara silah doğrultun telkini vermiyorum. Yaptıklarınızı düşüneceğinize üste çıkmak için yazdıklarınıza bakın utanç verici. Ayrıca sinirlendiniz sanırım üslubunuz sizden sene geçti farkındayım. Belki siz de ne yaptığınızın farkında değilsinizdir o yüzden daha fazla yazmicam. Tecavüzün mizahını yapan birine hiç yazmamam gerekirdi suç bende. Kişisel algılayın algılamayın fark etmez sizin zihniyetinizdeki insanlardan tiksiniyorum.
Ne tecavüzü 😂😂 o nerden çıktı. ? Ben ne yaptığımı tabiki iyi biliyorum ayrıca ben böyle basit şeylere veya kişilere sinirlenmem o konuda iyimdir. Relax biriyim oz eleştiri yaptığım konular tabiki var olabileceğince de argodan kaçınıyorum. Düşünün ki altında mayo olan birinin görünmesini istemeyen bir zihniyete sahipsiniz bu çok üzücü. Oyuna bunu neden eklediler acaba

bende çekiyorum çok da önemli bir sahne olduğunu düşünmüyorum. İstersen orda sahilde yatan kadınların üstlerine blur koyayım malum bikini ile uzaniyolar. 😂😂😂😂 Çocuklara kötü örnek olmasın . Da bu çocuklar yarın denize gidince ne düşünecekler ozaman onu bilmiyorum . Öte yandan oyun oynayan birisisin normalde eline silah versek geleni gideni vurabilir misin ? Hayır diyeceksin muhtemelen o halde şunu anlıyoruz oyundaki karakter ile gerçek hayattaki karakterin farklı. Demekki oyunda ne yapıyorsak kişisel değil sanal bir davranış.

Siz gerildiniz sanırım sakin olun bence sonraki videoda belki size de bir atifda bulunurum 😉 onu kaçırmayın 👍 derim iyi akşamlar bu serüvende iyi yolcular size 🙏 🔫