Zahit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Destekliyordunuz yani?
3 - 5 kişinin yaptığı sizi etkilemesin, desteklemeye devam edin.

Herhangi bir dini inancınız var mı bilmiyorum ama bizim inandığımız dinde, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed Mustafa "Allah (Onun şanı ne yücedir)" ona salat ve selam etsin şöyle buyurdu:

Popülizmin bizleri götürmek istediği yere dikkat edin, herkesin özel hayatı kendinedir. Bunun için dernek kurmak, eylemler yapmak yok onur yürüyüşü yapmak ne gerek var böyle şeylere?
Kimin kimi sevdiği bizi ne ilgilendirir, evinin kapısını kapattıktan sonra özelinde isteyen istediğini yaşıyor zaten.

Umarım, yanlış fikirlerinizden dönmeniz için bu yaşanan olay bir sebep olur.
Eşcinsellik genetik bir durum değil, psikolojik bir rahatsızlıktır, Allah tüm kardeşlerimize şifa versin.
Kendi adıma duacınızım, hakir görmek yermek haddimize değil.
Nasıl ki 2 ordu savaşıp sonrasında halkları arkadaş oluyorsa, bu yapılan olayı da münferit görüyorum ve kalben Allah belanızı versin diyorum.
Piskolojik diyorsunuz da bana kurutulan birini söylermisiniz ? Veya gösterebilirmisiniz .

Lgbt hastalık değil kurtuluşu olmayan birşey kendim araştırmasını yaptım evet ne kadar günah ise dininde lakin allah öyle yaratmış yaratmış diye gidip pislik yapacak değil . Lakin bırakacak birakabilecek bir sey de degil hayırlı geceler daha fazla tartışma veya sohbet etmek isterseniz wpten yazin bana hem dini tartışalım hem hakları hemde lgbt yi hocam