sio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hasarliaracsatis ve e-sovtaj üzerinden ihaleler çokça mevcut sürekli araştırmak lazım ancak tabi ki ihale şikayetlerini de okumanızda yarar var.

Ben şahsen 1 motosiklet ilanı için ihaleye katıldım bir sürü arttırım ile karşılaştım ve kredim yanıyordu en son yüksek teklifi vererek inat uğruna ihaleyi kazandım. Kazandım kazanmasına ama 1.5 ay oldu ses soluk olmadı. Araç sahibi ile anlaşma halindeyiz, araç sahibi ile anlaştık. Araç sahibi evrakları imzalayacak, araç sahibi evrak yollayacak bla bla bla şeylerler 1.5 ay geçti

En sonunda satış için aradıklarında (ki 1.5 ay boyunca kimse arayıp sormadı hep biz aradık sorduk{aradık sorduk derken mail attık telefonla ulaşmak mümkün değil}) bugün hesaba parayı geçirmeniz gerekiyor 2 saatiniz var gibi saçma bir tutumla karşılaştık.

2 saat derken? 1.5 aydır bekliyorum ulaşmaya çalışıyorum son dakika bana para yatırın diyorsunuz bende almayacağımı belirtip suratlarına kapattım.
Olan 45 TL kredime oldu. Ama iyi ki de almamışım diyorum..

Netice de bu iki site aktif benim yaşadığım olay ilk yazdığım sitede oldu Neova sigorta genel müdürlüğüne bağlı-ymış.
sio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhtemelen sürekli bu işleri yaptıkları için sigorta şirketleri onlara liste gönderiyor ve bu listelerden satın alıyorlar.

Yani tamamen sigorta şirketinde bu işlere bakan bir tanış bulmak şart bence.
Tek bir adet almak için zaten fazla yardımcı olacak kişiler çıkmaz ama sürekli toplu alım yapılacaksa sigorta şirketlerinde tanış bulup bu işi çözebilmeniz mümkün bence..

Harici tek bir adet için ise bu tarz siteleri araştırmak gerek.
İşte toplu alacağım
Ama sigorta şirketlerine soruyorum hiç biri bilmior