redkral34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakın kimse benim ne yaptıgım ekibimler neler yaptıgım bilmiyorum ben şuan burda istesem ne yaptıgım açıkları ama burdaki hiç kisme yapamıyacak sorun o ben bunu daha basit hale nasıl getirim onun peşindeyim yoksa mesele meton yada çart curt değil kişiliğin bilmediğiniz insan hakkında yorum yapmayın ben 30 kişiye anlatım yapabilen bir kişi olmadı en son uzaktan bağlanıp gösterdim sonra gene yapmadı zoru yapmazsınız bildiğim için daha basit hel getirme peşindeyim zaten göstermemin sebebi burda nasıl olsa bir anlatır diye bekliyenlerinde benim yaptıgım görüp kendisininde bir şeyler yapmasıdır yoksa benim kimseye yardım etme gibi bir zorunlugum yok burda 2 gündür ben çıkıyorsam bende daha bu işte tecrübeli insanlarında çıkası gerek sadece uğraşmak gerek şuan benim çıktıgım şekilde 6 kişi çıka biliyor gerisi farklı sorunlarla karşlaışyor çözüm kavuşmayana kadar kimse hakkımda iler geri konuşması lütfen bir daha bu konu altında paylaşmı yapmıyacam herkes kolay gelsin
Hocam farklı algılanıyorsunuz o zaman onu belirteyim. Yani aynı resmi atmak yerine arkadaşlar sormayın sonuç alınca yazacağım demek daha mantıklı sanki kaç gündür başı ağrıyor insanların durumu benim gibi farklı algılayabilirler.