fatihkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendi bilgilerimi yazıp bir bildir.php oluşturdum ana dizine attım.
sonuç alamadım maalesef.

Denedim, bildirim url hatası devam ediyor.
teşekkürler

teşekkür ederim oldu

Merhaba Arkadaşlar,

Benim farklı bir sorunum var. Opencart sitemde PAYTR ödeme entegrasyonu üzerinden "Taksitsiz" sipariş geçtiğimde problemsiz bir şekilde siparişler oluşturulup ödeme alınıyor. Fakat "Taksit" yaparak sipariş geçilirse ödemeler "başarısız" oluyor. Durumu PAYTR müşteri destek birimine bildirdiğimde web sitemin "geri bildirim url" problemli olduğunu söylediler bu durumda sorum "geri bildirim url"de bir sıkıntı olsa "taksitsiz geçilen siparişlerde" de aynı sorun olmaz mıydı?
Taksitsiz geçilen siparişler PAYTR panelinde 500 hatası olarak döndüğü için sürekli aynı sipariş mailleri geliyor ödeme başarılı duruma geçene kadar böyle devam ediyor Opencart sitenin yönetim panelinde "Siparişlerim" kısmına düşmüyor fakat dediğim gibi aynı sipariş maili geliyor. Bunu durdurmak adına da yukarıda sizin yazdığınız "bildirim.php" dosyasını oluşturup PAYTR geri bildirim url bölümüne giriyorum sipariş "başarılı" duruma geçiyor ve ödeme alınıyor. Problem sadece "taksitli ödemelerde" oluyor. Daha önce hiç karşılaştınız mı? Ya da nasıl çözebilirim?