Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
Merhabalar payguru ile çalışmayı düşünüyorum. Şuan da komisyon oranlarını bilmiyorum. Haftasonu da arıyorum mesai saatleri dışında diyorlar.
Payguru ile çalışanlar % kaç komisyon veriyor ? Ödemeler kaç gün blokeli oluyor ? ve kullandığınız başka mobil ödeme sanal pos hizmeti veren varsa önerir misiniz ?
Payguru komisyon oranını sektörünüze göre belirlemektedir, ayrıca sektör konusunda oldukça seçicidir. Minimum %20 (fiziksel ürün satışı ve yüksek hacimli risksiz işlemler), maksimum %45 (oyun sektörü, smm sektörü gibi riskli sektörler) -- Oranlar tamamen değişiklik gösterebilir, sanırım 1-2 yıl önce sormuştum --
Payguru'da bloke mantığı yoktur tahsilat mantığı vardır bir siparişin ödemesi eğer müşteri faturasını ilk ödeme gününde öderse ve her şey yolunda giderse yaklaşık 3-4 aydır, eğer ödeme gecikmesi veya bad debt dediğimiz durumlar oluşur ise tahsil edilene kadar yolu var (1 seneyi görmüş siparişim var) -- hiç tahsil edilmeme şansı vardır, burada iş tamamen operatöre kalıyor --
Payguru artık bireysel ve küçük hacimli işleri iş ortaklarına bıraktı gibi gözüküyor, kendisi Pubg Mobile, ZULA ve popüler e-pin siteleri, belediyelerin mobil ödeme servis sağlayıcısı olarak geçiyor. Payguru ile çalışmak yerine Payguru'nın iş ortaklarına bakabilirsiniz, yukarıda bahsettiğim koşullar iş ortaklarında geçerli değil. Paranızı her halukarda alıyorsunuz, bloke süreleri sabit oluyor ve tahsilat döngüsü daha basit oluyor. İki iş ortağı:
1) Paywant www.paywant.com Sadece mobil ödeme kullanmak isterseniz 60 gün vade ile hizmet vermekte, Komisyon oranları %27 - %55 aralığında sektörel bazda ayarlanıyor, Sadece faturasız (kontörlü) hatlardan ödeme alabiliyorsunuz, Mobil ödeme + sanal pos şeklinde kullanırsanız 60 gün vadeyi ertesi güne kadar indirebiliyor. 2) Shipy www.shipy.net 30 gün standart vade ile hizmet vermekte, Komisyon oranları %20 - %30 aralığında ödeme yapacak müşteriye göre değişiklik gösterir, sektörel değişikliği yoktur, Faturalı, faturasız hatlardan ödeme alabilirsiniz, İhtiyacınıza göre yurtdışı mobil ödeme servisi aktif edebiliyor (oranlar yüksek)
Kullanabileceğiniz tüm ödeme şirketlerine göz atmak isterseniz bu konuma bakabilirsiniz :
https://www.r10.net/off-topic/226905...firmalari.html bol şanslar