digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ticaret hesap işidir.
Sen Themeforest altında yaptığın her 3 bin dolarlık satıştan 1000 dolar çıkacak elinize 2 bin geçecek.
Acaba 1000 dolarlık reklam verip 3 bin dolar satış yapamaz mısın?
Hatta bence themeforesttan 2 bin dolar kazanmaktansa kendin 1000 dolar kazanman daha iyidir.
Kendi başına markalaşmaya uğraşmak themeforestta didinmekten değerli benim gözümde.
Çünkü themeforest stok görsel siteleri gibi pasif gelir kaynağı değil, sürekli güncelleme ve ilgi gerektiriyor.
Eğer themeforest da tutacak kadar iyi temalar yapabiliyorsan zaten themeforest dışında da tutturursun bu temaları.
İlk başta themeforest çok kesinti yapıyor daha sonra %30 dan dahada aşağıya doğru iniyormuş öyle duydum dediğiniz işi Türkiyede yapanlar hatta r10 dada yapanlar var kendi sitesinden tema satanlar ama onlara sorsanız 6 binden fazla kazanamazlar aynı zamanda bu işin canlı destek olayı kurulum olayı felan var biri internete e-ticaret sitesi yazılımı yazdığında sizden sadece o yazılımı değil yazılım sonrası desteğide bekler mesela bana hala domaini sizmi alıcaksınız yoksa benmi soruları geliyor themeforest daki müşteri bilinçli onu kendi kuracağını biliyor zaten oradan alışveriş yapanlar çoğunlukla webmaster lar yani işi bilen adamlar themeforest ın sadece yazı bölümü var canlı destekde zaten ondada çoğunlukla mailimize yazın diyip geçiştiriyorlar birde temanın nasıl kurulduğuyla ilgili video çekip youtubeye koyuyorlar herkes oradan bakıp yapmak zorunda kalıyor reklam işi sürekliliği olan bir şey sen bir ay ben dinlenicem diyemezsin rakiplerin anında seni geçer ama themeforest da böyle bir şey yok direk oraya kullanıcılar tema almak için giriyor bence themeforest her türlü avantajlı.