Öncelikle elinize sağlık. Eleştiri kabul ettiğini varsayıyorum.

1- Ana ekranda neden 2 aynı mail listesi olduğunu çözemedim. 2 sayfa aynı anda verildiyse karışıklığa neden olacaktır.
2- Maillerin solundaki yıldız işareti pek olmamış gibi. Favorileme düşüncesini kullanıcıya tam olarak veremiyor. Ayrıca sol tarafa da yapışık şekilde olmuş. Bu pek hoş gözükmüyor.
3- Ortalanmış header günümüz tasarım trendinde pek yer almıyor. Bana göre de pek hoş gözükmüyor.
4- En sol üstte yer alan 3 ikon çok ayrılmış. Sanki tasarıma zorla katılmış gibi.
5- Mail listesinde gönderen adı ve konu başlığı yazı fontu aynı gözüküyor. Kullanıcı açısından neyin ne olduğu anlaşılması zor oluyor hal böyle olunca.
6- Arama yapma kutucuğu hizada değil.

7- Sayfa değiştirme sayıları ve ikonu da pek hoş gözükmüyor. Çok büyük ve sayıların fontu ikonla aynı derecede neredeyse.
8- Profil fotoğrafının arkasındaki gölgelendirme hoş gözükmüyor.
9- Font seçimi tam olmamış gibi.
10- Çok fazla ikon kullanılmış. Ve ikonlar da alakasız gözüküyor. Özellikle Spam, Taslaklar, Önemli, Ertelenenler ikonları bana alakasız geldi.
11- Sağ üstteki burger menu ikonu da tasarımın bütünlüğünden ayrı, çok büyük gözüküyor.
12- Gelen kutusu ve taslakların üstünde yer alan badge üst bara tamamen yapışık ve sıkışık gözüküyor.

Genel olarak değerlendirmem gerekirse, tasarım bana 2010 ve eski tarihli yılları hatırlattı. Kullanıcı deneyimi açısından eksiklikler biraz fazla.
Size önerim bir renk paleti seçmeniz ve tasarım içinde renk paletine sadık kalmanız. Ayrıca tasarımda en önemli şey bana göre ölçüdür. Ölçü olmadığında göze hitap edemez. Altın oran konusunu araştırabilirsiniz bu konu hakkında.
Dribbble, behance gibi siteleri takip edip günümüz tasarım trendlerine göz aşinalığı kazanabilirsiniz.

Umarım eleştirim faydalı olmuştur. Teşekkür ederim.