Fiko17 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
20 hesap alıp denedim sistemi dediği gibi çalışmıyor faturalandırma 150 tl olmuyor, sonra reklam kontrolün check ve kısıtlama yiyip devre dışı oluyor, bazı oluşturulmuş sayfaların adları reklam vermeye hiç uygun değil(örnek anabacı34, atife47,) bazılarında reklam bile çıkılmış bence başaralı değil deneyimlerim böyle , aradığımda genelde ya meşgul yada müsait olmuyor verdiğim paranın önemi yok kimseyi kötülemiyorum olay bu herkese iyi günler.
Merhaba;
Çarşamba gününden bu yana fb sorun var. sadece belli başlı kartlar ile reklam açılabiliniyor şu an (bugün itibari ile)
1-Sizin dediğiniz gibi sistem çalışmıyor olsaydı veyahut 150 alınamasaydı TELAFİ GARANTİSİ vermeye devam etmezdim. Son 3 gündür sorun var kaldıki kullanıcı kaynaklı hata bile olsa telafi yapmaya en başından bu yana hala devam etmekteyim.
2-Bazı sayfa adları gözden kaçırdığım bir listeden kaynaklı hata yapmış bulunmaktayım. Ancak bu binlerce hesap içersinde sadece 8 adet olmuş ve 1 tanesi size denk gelmiş onun dışında hiç bir sorun yok.
3-Reklam çıkılmış bir hesabın size denk gelme olasılığı %0 bu imkansız ! Bana bununla ilgili bir tane örnek dahi veremessiniz bu kadar net.
4-Genelde telefon trafiğim çok yoğun olduğu için, doğrudur müsait olmadığım zaman aramış olabilirsiniz.
5-Sizin için çok önemli olmayabilir ancak ben alınan ödemeye çok önem veriyorum. Genel anlamda hesap alan her müşterimin karşılığını almasını isterim. O yüzden bu kadar insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.
6-Herkesi memnun etmek çok güç. Videolarımda da dediğim gibi başarı oranımız %90
7-Fb düzeldiğinde (normale döndğünde) telafi hesap için sistemden talep gönderebilirsiniz.)

Edit: Trade'nize baktığımda hesap satışı yaptığınızı fark ettim. Hesap satışı yapan birisi neden hesap satın alsın ki. o'da ayrı muamma.