Elinize sağlık, özledik be..
2021 versiyonu beklemiştim
Elinize sağlık
Yeşilin tonu iyi değil. Yoksa başarılı.
Renklerde biraz sıkıntı var
Bende 2010da kullandım en son😂
Merhaba güzel bir çalışma olmuş. Tebrik ederim
Bu arada "MSN neymiş " diyenleri duyar gibiyim
Konuya çok duygusal baktığım için tasarım hayal kırıklı geldi hocam, ama bir emek olduğu çok belli, emeğinize sağlık
Hocam yine renkler hariç iyi.
Güncellemeyle tekrar gerçekten kullanılabilir
Elinize sağlık
O kötü internet zamanında cam gibi gösterirdi kamerası zaten ne tutsa sağlam olsa hemen kapatıyorlar
Çok eğlenceliydi. Eskilere götürdün bizi.
Yıllar geçti anlamadım, hala anlamıyorum. Şuan bile piyasaya çıksa, rahatça milyonlarca aktif kullanıcı elde edebilir bence MSN. Neden pazardan çekildiler ve geri gelmeyi düşünmüyor ?
msn özel telefon uygulaması olarak gelse(numaralı kayıt) şerefsizim whatsapp falan dinlemem kullanmaya başlarım
Hocam sizin renklerle ilgili probleminiz var . Haricen Calisma bi harika .
Benim anlamadığım böyle bir dünyada şu an msnyi neden canlandırmıyorlar? Günümüze uygun tasarım ve kullanımlar aktif etseler bir anda whatsappı bile sollayabilir bence.
Ahh emesen ahhh.. Hocam öncelikle eline sağlık.
Microsoft, MSN'nin değerini bilemedi. Gelişen çağa ayak uyduramadı. Yoksa elinde çok büyük bir data vardı. Akıllı davransaydı şuan Whatsapp diye uygulama yerine MSN diye uygulama vardı.
eline sağlık çok hoş olmuş ama

Bunu unutmuşsun

))
valla kim ne derse desin ama emek var elinize sağlık hocam cidden özledik titreşim göndermeyi
Çevrimiçi için kullandığın yeşil renk haricinde çok güzel olmuş keşke msn geri dönse. En çok özlediğim uygulamalardan biri.
harika olmuş. baya başarılı
Facebook messenger aynı işlevde şuan aslında. Pek değişen yok

Ekranda kocaman öpücük bile çıkartabiliyor

Emeğine sağlık yinede güzel çalışma
Görüşleriniz ve ilginiz için teşekkür ederim.

Yeni konuya da bekliyorum
Gmail'i yeniden tasarladım.