Alıntı
..zevkini tattıktan sonra hesaptaki parayı yükselttim..

Yazınızdaki sır perdesi derecesindeki en önemli bölümü cımbızla çekip aldım.
Youtube üzerinden "Borsa ve Dopamin" konularıyla alakalı videoları eğer izlerseniz faydası olur.
Kripto piyasası çok volatil olduğu için uzun vade yatırım yapmak çoğu zaman mantıksız ve can yakıcı olabiliyor.
Piyasa 1 verir 2 verir 3 verir 5 alır, sonra bir bakmışsınız ki yaşadığınız duyguların Kumar masasındaki kazanan yada kaybedenlerden hiç farkı olmadığının..

AvrupaGelinlik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar
Reelden yakın olduğum bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine dün itibariyle kripto para sektörüne el attım ( bi bu kalmıştı )
Daha öncesinden Coin piyasası hakkında hiçbir bilgim yoktu ve dün itibari ile araştırmalar yaparak kendimce işlemler yaptım.
' asla tavsiye vermiyorum, sadece kendi yaptığım işlemleri not niteliğinde paylaşıyorum '

Dün 1.000 TL yükleyip denemler yaptım. Kimi zaman kazandım, kimi zaman kaybettim ama yaşadığım heyecan beni çok mutlu etti. Bunu bir oyun olarak gördüm ve oyun esnasında kazanmanın verdiği mutluluğu çok sevdim. Öte yandan kaybetsem de fazla üzmez..
İşin zevkini tattıktan sonra hesaptaki parayı yükselttim ve 15.742 adet Dogecoin satın aldım. ( 30.01.2021 )

Başlattığım bu heyecanlı serüveni ve günlük olarak sevincimi / üzüntümü burada paylaşmak, diğer manada not tutmak istedim.

Not : Yatırdığım miktar benim için çöpe atılmış gibi düşünülecek bir meblağ. Oyun oynadığımı farz ederek işlem yapıyorum. Eğer konuyu görerek oyuna dahil olmak isteyenler çıkarsa lütfen 'bu parayı yolda düşürsem beni üzmez' diye düşündükleri miktar ile başlasınlar.

Hedef : Kasadaki parayı çekmeden al - sat yaparak içerideki Doge miktarını 20.000 yapmak

30.01.2021 => 15.742