digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Themeforest a tema kabul ettirebilmek için themeforest a kod yazmış adamlar bulmanız lazım. Kendi başına bu işi öğrenmeniz aylarınızı alır. Themeforest standartlarında tema tasarımı yapabilecek ve tema yazabilecek adamların saat ücretleri yüksektir. Eğer üst düzey kodlama bilmiyorsanız themeforesta sokacağınız her tema için 3-5 bin dolar harcamanız gerekir. Belirli kod standartları var. Hard reject ve soft rejectler alıyorsunuz. Kabul ettirene kadar çok uğraşıyorsunuz. Kabul ettirdikten sonra tema tutarsa para kazanmaya başlıyorsunuz. Ama her tema tutmuyor. Belli bir alanda ihtiyacı görüp o ihtiyaçların tümünü iyi şekilde kapatacak temalar yapmanız lazım.

Ben de şöyle düşünüyorum. Themeforesta tema kabul ettirmeye uğraşacağınıza kendi tema markanızı ve drag and drop builder sisteminizi oluşturup kendi sitenizden kendi temalarınızı satsanız daha iyi olmaz mı?
Hocam themeforest çok büyük bir platform bir tema tuttursan köşeyi dönersin , kendi markanı oluşturup satmaya kalksan seo + ads masrafları var bu işin içinde tr de satış yapan bir adam buldum yazdım ama cevap vermedi themeforest hakkında soru sorucaktım maalesef bir konuda bilgi sahibi olan biri artık egosundanmıdır uğraşmak istememesindenmidir bilmem hiç bir şekilde diyaloğa girmiyor seninle cevap versen ne kaybın olurki yani anlamıyorum.