Merhaba merakımı mazur görün. Sadece meraktan soruyorum cevap verip vermeme konusunda tercih sizindir.
Hit konusu hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Bu merakım dolaylı olarak hosting paketinden ileri geliyor. Malum yıllık 30 dolar ücretli bir hosting paketinin trafiği ve sunucu kullanımı oldukça sınırlı olacaktır. Buda düşük hitli bir web sitesi olduğu kanısını ortaya çıkartıyor.
Hiti hostingin kaldırabılecegı kadar bi hit hocam. Yani fazlasıyla yetiyor
Soruldumu bilmiyorum tüm sayfaları okumadım. Bu sitenin kazancını ödeme olarak aldığınız banka hesabı şahsi bir banka hesabı mı? Son yıllarda maliye adsense kullanıcılarına yüklü cezalar kesmekte geriye dönük. Bu sitenin kazancı şuanda vergiye tabimidir?
Yani ben siteyi almaya kalksam falanca banka hesabımı girsem şubat ayında bana 150 bin tl ödeme gelse ertesi günü vergi dairesinden çağırılırım. Bu konuyu nasıl aştığınızı öğrenmek istiyorum. Şirket kurup vergisini mi ödüyorsunuz bu paranın nedir olay?
Birde foruma 10 gün önce üye olup satışta güven kazanma amacıyla platin üyelik alıp sadece bu konuyu açmış olmak k.bakmayın ama güven vermiyor bana. Sizi reelde tanıyan forumda onlarca ticareti olan en az 2 kişinin referansını garanti ediyorsanız ve yukarıda sorduğum sorununda cevabını alabilirsem düşünebilirim. Teşekkürler.
Keşke okuyarak yazsaydınız ilk mesajda da belirttim sonraki mesajımda da belirttim özel mesajda gelen 10 larca soruda da belırttım artık herkes bi maliye mufettısı edasında yok vergı verıyor musun yok bu kadar parayı vergısız alamazsın zaten vs vs dıye mesajlar geliyor.
EVET ARKADAŞLAR CEVABI KENDINIZ VERIYORSUNUZ ZATEN BU KADAR GELIR VERGISIZ ALINAMAZ GELIRLERIMIZ KURUMSAL VERGI MUKELLEFI OLMAMIZ SEBEBIYLE ŞİRKET BANKA HESAPLARINA YATMAKTA VE HER AY KURUŞU KURUŞUNA FATURALANDIRILMAKTADIR. İLK MESAJDA BELİRTTİM SON KEZ TEKRAR BELİRTİYORUM BİZ ANONİM ŞİRKETİYİZ VE ALDIĞIMIZ HER KURUŞUN FATURASINI KESİYORUZ. AYRICA SATIŞIMIZ DA +KDV FATURALIDIR. YOKSA 1.000 TL BILE KAZANAN ARKADAŞLARA YÜKLÜ CEZALAR KESILIRKEN BU KADAR YUKSEK GELIRE VERGİ ÖDEMEZSENİZ BANKA HESABINIZA BLOKE KONULUR. YILLARDIR BU İŞİ YAPIYORUZ VE HER KURUŞUNA KADAR ÖDÜYORUZ. TÜRK ADSENSESİ KULLANDIGIMIZA GORE DEMEK Kİ İLLEGAL OLARAK TRANSFERWİSE VS VS KULLANMIYORUZ. BİLİRSİNİZ Kİ TÜRK ADSENSESİNDE TÜRK BANKA HESABI KULLANILMAKTADIR. YÜZ YÜZE GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ ARKADAŞLARA TALEP ETMELERİ HALİNDE (Kİ BUNA MECBUR DEĞİLİZ NORMALDE) KESTİĞİMİZ BÜTÜN FATURALARI DA GÖSTERİYORUZ. MERAKINIZA YENİLİP İNSANLARI YAFTALAMAYIN LÜTFEN. "Yani ben siteyi almaya kalksam falanca banka hesabımı girsem şubat ayında bana 150 bin tl ödeme gelse ertesi günü vergi dairesinden çağırılırım. " Hocam şirketin varsa vergini oduyorsan sıgortanı oduyorsan faturanı kesıyorsan kim neden senı cagırsın. Lütfen eger bu konulara uzaksanız bıraz arastırıp ogrenın bence. Bu kazandıgımızın kat kat ustunu tek seferde ceken arkadaslarımız oldu. Hepsı fatura kesıp vergısını odedıgı ıcın kımse tarafından cagrılmadı neden cagırsınlar ki
"Birde foruma 10 gün önce üye olup satışta güven kazanma amacıyla platin üyelik alıp sadece bu konuyu açmış olmak k.bakmayın ama güven vermiyor bana. Sizi reelde tanıyan forumda onlarca ticareti olan en az 2 kişinin referansını garanti ediyorsanız ve yukarıda sorduğum sorununda cevabını alabilirsem düşünebilirim. Teşekkürler"
Hocam siz harbiden hiç okumamışsınız konuyu. İlk sayfadaki ilk mesajda bu durum da yazıyor. Ortaklık yapısından bahsediliyor noter onaylı faturalı satıştan bahsediliyor. Ama okumadan yaftalamak herkesin hoşuna gidiyor nedense. Platin uyelıgı gelen mesajları karsılamak ve konuyu sureklı uste cekmek ıcın aldık ama buna da gerek kalmadı fazlasıyla gerı donus oldugu ıcın konu sureklı uste gelıyor. Eger oyle bı dusuncemız olsaydı kurumsal alıp bır de ustune herkese bıldırım gonderırdık

Bu kadar basit dusunmeyın sonucta 1 gunluk kazancımıza tekabul eder bu ıkısı.
Cevaplarımın bi kısmı sızın sahsı sorularınız bı kısmı da gelen genel sorulara yonelıktır. Kımseyı kırmadan cevap vermeye calısıyoruz. Umarım sızı de kırmamışızdır.
Ayrıca son olarak not duseyım. Biz iyi niytle ozelden sorulan sorulara ve buradan yazılan mesajlara cevap vermeye calıstıkca iyi niyetimizin suistimal edildigini dusunmekteyız. Eger bu sekılde devam ederse artık sadece cıddı gordugumuz alıcılar tarafından gonderılen ozel mesajlara donus yapacagız. Cevapsız tek bı ozel mesaj bırakmadık ama goruyoruz kı bız yazdıkca malesef cok tuhaf komplo teorılerı goruyoruz. Ciddi alıcılar ozel mesaj yoluyla yazmaya devam edebılırler onun dısında artık konu altında fazla cevap vermeyecegız. Tesekkurler.