Hiç bir sonuç çıkmaz diye düşünüyorum. Şayet çıkarsan beni alıntılayın. Daha önce böyle bir konu ben açmıştım pek arkasında durmamıştım. 25 x 60 dolar geri almış olurum eğerki iade ederseler.
Satın aldıklarınıza erişmek istediğinizi anlıyorum. Bunu sizin için kontrol edeyim. İncelemenin ardından, öğelerin şu anda yazar tarafından güncellendiği ve bu nedenle Envato Market'te geçici olarak kullanılamadığı görülüyor. Yazar, öğeyi başarılı bir şekilde güncelledikten ve Kalite ekibimiz tarafından onaylandıktan sonra, ürün pazara yeniden yüklenecek ve kullanmanız için hazır olacaktır. Öte yandan, öğelerin yazarları / yaratıcıları ile yaptığımız anlaşmalar nedeniyle, ürün ticareti yapamıyoruz veya değiştiremiyoruz. Para iadesi talep etme seçeneğiniz var, ancak lütfen geri ödeme talebinin gözden geçirilmesi için doğrudan yazara gönderileceğini unutmayın. Geri ödeme talebinde bulunmak için lütfen şu adımları izleyin: - Hesabınıza giriş yapın.
- Giriş yaptıktan sonra bu bağlantıya tıklayın: https://themeforest.net/refund_requests/new
- Geri ödeme formuna gidin.
- Para iadesi almak istediğiniz ürünü seçin.
- Nedeni seçin.
- Sorunun kısa bir açıklamasını girin.
- "İstek gönder" i tıklayın.
Geri ödeme talebinizin gönderildiğini ve yazardan birkaç gün içinde haber almanız gerektiğini belirten bir onay e-postası alacaksınız. Yazar reddederse veya beş gün sonra yanıt vermiyorsa, uzmanlarımıza talebinizi soruşturmalarına olanak tanıyan bir çağrı oluşturacak bir anlaşmazlık oluşturma seçeneğiniz olacaktır.
Bu şekilde cevap geldi ben de ödeme iade bildirimi gönderdim bekliyorum.