tunatun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kanal almaya kalksan 2k para ödeyeceksin bunun yerine kendi kanalını açıp bütçeni kaliteli çıkış yakalayabileceğin 3-5 video için harcarsan daha mantıklı olur araç piyasasından anlıyorsundur zaten rent a car işindeysen kimin hangi tür içeriği izleyeceğini bilirsin biraz empati biraz piyasa güncelliği yeter

Özel url alabilmek için 100 abone ve kanalın 30 günlük olması gerekiyor kapak ve profil resminide eklenmeli şartları tamamladıktan sonra anında alamazsın para kazanma onay süreci gibi beklemek gerekiyor pandemi nedeniyle
dizianaliz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Net bilgiler olmamakla birlikte tecrübelerimi paylaşabilirim.
1 Özel url kurumsallık açısından diyorsanız önemli ama hiti pek etkilemiyor. Googlede de daha çok kanalın ismine bakıyor. Ben de urlye bakar diye düşünmüştüm ilk zamanlar ama YouTube ve Google biraz farklı işliyor.
2 Eski ve yeni kanal meselesine gelince. Eğer sürekli araba videoları paylaşmış bir kanalı satın alırsanız sizin için fayda sağlar. Eğer halen o videolar izlenmeye devam ediyorsa siz silseniz bile yeni videolar attığınızda o konuya ilgi duyanlara gösterilir. Temiz kanal bulmak oldukça zordur. Siz buradaki ilanlara bakmayın sorunlu kanalları ucuza satıyorlar. Bugün benim kanalıma şahsen birisi çıkıp buradaki fiyatları teklif etse güler geçerim. Kanalın geçmişi her şeyi etkiler. Ancak içinde hiç video olmayan eski bir hesapla sakın başlamayın derim. Ya sıfır açın ya da video geçmişi olanla. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Çok yardımcı oldunuz arkadaşlar, teşekkür ediyorum. Kanaldan para kazanmak gibi bir amacım yok, sadece görüntü olsun. Öyleyse sıfırdan oluşturmak en mantıklısı. 👏🙏