firstdijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gecen forumda biri kazandiricak diye yazdi birisi yatirim yapip zarar etti kendimi oldurucem diyordu

mumkun insanogluyuz fakat ben kazandiracak demiyorum ve demedim de ama sabirli olundugu takdiirde kaybedenide gormedim

adamlar kredi cekp coine giriyor bu cok yanlis ben aylardir dogeyi takip ediyordu 15 gun cibvari oldu artik biktik ve 30 bin dogeyi elimden ckardim, biraz daha sabirli olmam gerekiiyormus mesela (ornek)

paraniz olacak ve ona ihtiyaciniz olmayacak, yada kiisa vadede ihtiyaciniz olmayacak, yoksa hep husran olur, cunku o para lazim sa veya onunla biseyler yapma plani icindeyseniz ve aldiginz coin asagi mum atarsa stress yapacaksiniiz, buda sabirsizliga yol acar ve kaybiniz olur,

gercekden ciiddi bir sinir sistemi istiyor ve tabi paralii olmak gerekiyor

ben iiilk girdigimde bundan 1 sene kadar once 100 lra ile basladim kendimi sinadim yapabilicekmiyim nekadar takip edeblicem neksar neyi gorebilicem, 1-2 ayda 100 liranin ustundeydim oyle yada boyle braiz dustum biraz ciktim 120 lira gibi bir rakamda daha buyuk birorana gecmeye karar verdim ve oyle oyle hedeflerimi yukselttim

bazen oluyor eliimdeki para %50 ddusuyor, ama beklemek zorundasin yada hzli takiple yukselen b r coin gorursen satiip ordan telafii etmen gerekiyor , stop loslar var, stop patlamalar var var oglu var, ilgi istiyor

bir isiniz varsa burdan gunbluk kazancla gecim saglamayi unutun, isinizi yada bu tarafdan coin dunyasindan para kazanmayi sececeksinz, ki oda oyle bodoslama olmuyor maalesef cidddi emek bilgi arastirma istyot

koru korune yapilan cogu is zararla sonuclaniir, cok sanslii olup kazanan iistisnalar haric

batikansenn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lit'in binance de yer bulacağının bi açıklaması vs. varmı
bakmadim, dedigim gibi takip ettigim kisiden aldim, surekli bakip gercek oldugunu farkettigim icin arastirma geregi duymuyorum,

kisilerin sotylediikleri herseyii kaale almiyorum, izliyorum kac bilgi verdiyor kactanesi dogru kactanesi yanlis kaci tutuyor bakiyorum ve oyle karar veryorum