CenkOnsoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İki kere login olma olayı bana cache sorunu gibi geliyor, login sonrası hicbirsey olmamış gibi ana sayfaya yonlendirdiginde sayfayı ctrl+f5 ile yenileyerek gercekten login olmuş mu olmamış mı kontrol eder misiniz?
Merhabalar hocam siz yazdıktan sonra (normal modda ve incognito modunda sonuç aynı oldu) şunları denedim:

-Giriş yapıp login olmadan anasayfaya attığında Ctrl+F5 ile birkaç kez denedim giriş yapılmış görünmedi
-Bu denemelerin ardından tekrar login olduğumda yine giriş yapmadı, yine sonraki denemede giriş yaptı (üçüncü kerede giriş yapmış oldu yani birkaç kez yenileme yaptığımda ilk yaptığım giriş yoksayıldı)

-Şuan deneme yaparken farkettiğim şey şu, /hesabim ve /wp-admin sayfalarını kullandığımda tek seferde giriş yapabiliyorum. Anasayfamdaki oturum aç logosuna tıklayarak açılan pop-up ile giriş yaptığımda bu hata meydana geliyor. Bu oturum açma tuşu WooCommerce ile alakalıydı diye hatırlıyorum. WooCommerce'de nasıl bir işlem yapmamı tavsiye edersiniz?

Bu arada kullandığım tema flatsome, hatayı anlamamızda bir faydası olacaksa yazmış bulunayım.