Bu arkadaş gerçekten felaket tellali. Sürekli en olumsuza yorarak para kasıyor dayı
Kredi kartı limitlerinin olmadığını söyledi, Muhtemelen söylediği doğru... Yani kendi ekonomisini bile doğru düzgün ayarlayamamış bir kişinin Ülke ekonomisi üzerine atıp tutmaları.. E dedikleri tutar da kına yakar o halde, belki yazar kasalar havada uçarsa çok mutlu olur?
Ben böyle felaket tellallarına acayip uyuz oluyorum.
Adam felaket tellali değil ki? Siz Selçuktan bahsediyorsunuz. Selçuk Dolar 8 olacak 15 olacak hatta ve hatta 24 dahi olabilir derken, bu adam çok üst düzey bir şey olmadığı sürece dolar 2020'de 8 in altında kapar dedi, öylede oldu. Bakan ve başkan değişip, farklı şeyler deneyince yaptıklarının hakkını verdi. Şuana kadar yanlış yapılmadı, ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyorlar dedi. Herkes avrupa ve amerika yaptırım yapacak dolar 10 TL'yi bile aşabilir derken bu adam yine ben sanmıyorum öyle çok büyük bir yaptırım geleceğini en fazla yapmacık birkaç madde olur dedi yine öyle oldu. Şimdi de haklı bir şekilde eleştiri yapmış, ki dediklerinin çoğunda da haklı. Sorarım size bunun neresi felaket tellahlığı arkadaşlar?