Merhaba,
Domain broker değilim. Bir portföy oluşturup al sat işlemleri yapmak yerine projelendireceğim domaini alıyorum, ancak sektör hakkında yılların webmasterı olarak elbette fikirlerim var. Bu fikirler doğrultusunda domain değerlendirme bölümünde appraisals yaparak fikir teatilerinde bulunmaya çalışıyorum.
Daha önce bu şekilde boşta domain paylaşımları yaptığım sanırım 1-2'dir. Ancak forumdaki diğer arkadaşların işine yarayabilecek özellikleri bulunan domaini paylaşmak istedim. Aslında bir sohbetimizde değerli
@altunbasak; hocamız doğrudan benim alabileceğimi düşünerek önerdi kendisine teşekkür ediyorum. Atanmam sonrasında herhangi telif hakkı ihlali içerebilecek film (afiş olsa bile) tarzı projelere yoğunlaşmadığım için düşüncesi bile cazip gelmedi. Ancak gerekli kriterlere dikkat edilerek projelendirilebilir.
- DA: 10
- PA: 18
- Wikipedia backlink: 14
Akılda kalıcı, direkt film afişlerine yönelik (tercihe göre film izleme/film indirme için de kullanılabilecek) bu domain halihazırda drop durumda alınabilmeye müsaittir.
Domain;
Kaydeden arkadaşımız konu altında bir teşekkürü çok görmezse paylaşımların devamı gelecektir.