Fiko17 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
20 hesap alıp denedim sistemi dediği gibi çalışmıyor faturalandırma 150 tl olmuyor, sonra reklam kontrolün check ve kısıtlama yiyip devre dışı oluyor, bazı oluşturulmuş sayfaların adları reklam vermeye hiç uygun değil(örnek anabacı34, atife47,) bazılarında reklam bile çıkılmış bence başaralı değil deneyimlerim böyle , aradığımda genelde ya meşgul yada müsait olmuyor verdiğim paranın önemi yok kimseyi kötülemiyorum olay bu herkese iyi günler.
Mami ile uzun zamandır çalışıyoruz. Kimsenin reklam çıkamadığı zamanlarda bile reklam çıktık. Kısıt sorunu her zaman vardı onunla ilgili Mami nin çektiği videolarda var. Ana hesaba eklemeniz lazım. Şu anda 2 gündür değişik bir güncelleme var reklam çıkabilen kişi sayısıda az. İlk defa 2 gündür durdu sistem herşey her zaman mükemmel gitmiyor ki bugün yarın düzelir sistem.

Bazı hesaplarda reklam çıkılmış lafına asla inanmıyorum, yeri geliyo günde 200 hesap alıyoruz 1 kere bile böyle bir durum olmadı, zaten adamın sistemi müsait değil; sistem her kullanıcıya 1 hesap tanımlar. Check çıktı diyebilirsiniz bizde de oluyo, kısıtlı çıktı diyebilirsiniz bizde de oluyo(her zaman telafisini alıyoruz), ama reklam çıkılmış olamaz doğru değil.

Tekrar diyorum düzenli olarak hergün yüksek adette hesap alıyoruz, 1 kere para kelimesini duymadım, tam tersi mami borcumuz var müsait değiliz idare et dediğimizde lafımı olur diye çok duydum ama.
Bence, siz burada konusunu baltalamak için yazmışsınız siz mami ye söyleyin paranızı iade eder zaten 100-200 tl ile işi olacak adam değildir.