Hocam mesela bugün yokuş kalkışı bir türlü yapamadım. Yok olmuyor. Normalde Linea'da tek seferde yapıyordum. Yarım debriyajda hafif gaza basıyorum sonra el frenini indiriyorum araba istop ediyordu bugün. 1-2 defa zar zor yaptım. Böyle istop ettirirsem direk kalırım zaten sınavda. Ondan sonra kavşaklarda döneceğim esnada diğer arabaları beklemek için arabayı istop ettirmeden nasıl durur vaziyete geçirip bekleyebilirim. Ardından sanırım vitesi 1'e alıp tekrar kalkış yapmam gerekiyor? Parklar ayrı sorun zaten park alanları çok karışık bizim burada. Eğitim alırken yapıyordum ama uzun zaman geçti üstünden, unuttum diyebilirim. L park ve Paralel park.
Sınavda alanında çok eğimli yokuş kalkışı var mı? Yoksa az rampa mı? Çok eğimli olduğunu düşünmüyorum.
El frenini indirin. Ayağınız tam debriyajda ve hafif frene dokunmuş şekilde iken vitesi 1 e atın. Daha sonra debriyajı yavaşça yarılayın ama tamamen bırakmayın sakın hemen. Frenden de ayağınızı çekin. Düz yolsa araba hafiften ilerlemeye başlayacak. Rampa ise rampanın eğimine göre çok çok az gaz vermek gerekebilir ama o kadar eğimli olacağını düşünmüyorum. Ayağınız en son debriyajı yarılamıştı. 1-2 metre gittikten sonra debriyajdan çekin ve hafif gaz verin. Hızınız 20 ye ulaşınca arabadan ses gelecek. Araba sizden vites değiştirmenizi isteyecek. Gazdan çekin ayağınızı ve debriyajı tamamen basarak vitesi 2 ye atın. Daha sonra ayağınızı debriyajdan çekerek gaz verin hafif. 35-40 hızlarında gidin. Aracın devri hep 2 de olsun. Sınavda sizden hızlı gitmenizi değil kurallara göre gitmnizi istiyorlar. Zorunlu kalmadıkça 3. vitese atmasanız da olur. Kırmızı ışığa yaklaşınca hafif fren yaparak arabanın az yavaşlamasını sağlayın. Çok yaklaştığınız zaman da debriyajı fulleyin ve çok hafif bir şekilde frene dokunarak yumuşak bir şekilde durun. Vitesi boşa alın, sonrasında kalkış öncesi veya hemen 1 e alın ve kalkışa hazır olun. Sonrasında yine aynı şekilde 2 ye alacaksınız yukarıda yazdığım gibi.
L parkta geri vitese alarak aynanızı kenara çizilen çizgiyle veya koyulan dubayla eşitleyin. Sonrasında direksiyonu tam kırın gireceğiniz yönde. Tamam dediğiniz yerde direksiyonu hızlıca toplayın ve düz bir şekilde az daha geri gideceksiniz. Paralel park ile ilgili videolar var onları izleyebilirsiniz youtube üzerinden.
Tabii her şeyden önce araca binerken koltuğu ayarlayın, kemerinizi takın, 3 aynayı da kontrol edip düzeltin. Kalkış öncesi sinyal verin. Kurallara uyun her zaman.