truvahost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Walla hocam aynı hatayı ben gece yaptım.
46.000 Coinim vardı 7.000,-₺'ye sattım. Sabah bir baktım 05:30 gibi %900 ile 0.60'ı gördü. Yani otomatik olarak 27 binim vardı, ama ben sadece 1.000,-₺ yatırdım ve bugün 5.000 çektim ve 2.000'e tekrar geri aldım. Ve beklemeye çekildim.
7 ye sattınız ve 27 olduğunda bir miktar geri mi aldınız hocam doğru mu anladım? Peki gerçekten merak ediyorum bu nasıl bir his?

Ben 8 ocak günü devasa btc yükselişinden yani 42k oluşundan sonra artık btc nin tutulamayacağını düşünüp btc 36k civarına inince girdim ve 2 haftadır şansıma 29k lara indi bende satamadım, en sonunda dün gece gibi 34k civarına çıktı bende en azından az zarar ederim, sabah nasıl olsa yine kaç gündür olduğu gibi 29-30k civarına düşer o zaman alırım dedim ve uyandığımda 37k idi, hala öyle. Şimdi 34'e verdiğimi 37'ye almak istemiyorum, kendimi kazık yemiş gibi hissederim gibi geliyor 10-15 gün boyunca her sabah düştü her akşam yükseldi ve 29-35k aralığında gitti geldi, gitti geldi, gitti geldiii ve tekrar 40k lara çıkacağı gün ben bozdurmuş bulundum, işte bu dramdır.