Ne olacağı hiç belli değil hocam. Ben doge'ye 25 TL yatırdım aralık ayında. Sabah uyandığımda 180 TL olarak çektim.

Biraz araştırın insanlar en çok ne alıp satıyor. Hareketi yüksek olanları tercih edin. Ben DOGE alırken hiç güvenmiyordum. Deniyelim 1-2 ay çekeriz maks 5 TL kaybım olur demiştim yatırırken. Şu an aşırı derecede yüksek bir kâr ile geri çektim. Ha bu demek değil ki DOGE'ye yatırım yapın. Sadece yaşadığım olayı belirtiyorum.

Bitcoin'e yatırayım derseniz 1-2 yıl bakmayın 100 150 TL olarak bile geri çekebilirsiniz. Altcoinlerin avantajı anlık değişen oranları oluyor zaten. Birisi gidip 10K dolarlık coin alıyor hop bi anda altcoin coşuyor. Eğer AltCoin'e yatırayım derseniz iyi araştırın derim. Eğer bitcoin'e yatıracaksanız yatırın, unutun o parayı. 1-2 yıl sonra dönüp baktığınız zaman size kazancı olur her halükarda.

Kısaca özetlemek gerekirse, AltCoin alacam diyorsanız araştırın hangisi yükselişte ise hangisinin alım-satım oranı yüksek ise onu tercih edin. Bitcoin vb alacağım diyorsanız alın, aldığınız programı silin. 1-2 yıl sonra dönüp bakarsınız.