Dün konuyu görüp alan herkes parasını katladı. %900'lük artış yaşadı ve şu an %700 seviyelerinde.. Yine büyük bir patlamayı erken terkettik. Şimdi bile girmemek için zor tutuyorum kendimi. Alan herkesi tebrik ederim
Nereden alıyoruz acaba hocam 1 tanesi 15 kuruş şuan, BTCTürk'te yok
Forumdan bi arkadaş alın alın diyodu o voleyi vurdumu acaba merak ettim bayada coini vardı☺
Thodex'den takip ediyorum. Gözümün önünde canlı canlı yükseliyor ama cesaret edip alamıyorum

Ben alsam kesin düşer
Dedim ki ulen Enes 100 liralık al bişi olmaz 1 dakikada 170 TL oldu sattım xd
Bugünlük asgari ücretimi çıkardım
Bakalım nerede düşüş başlayacak
yarım saattir almaya çalışıyorum yetersiz bakiye deyip duruyor. binance 30klık nasıl alabilirim
Öylesine almıştım Binance'den 700 tane 2 dolar falandı şimdi 20 dolar olmuş ortalama çok iyi
aldım hocam saniyede 4bin tl kazanarak sanırım ronaldonun rekorudu ekarde ettim

bekliyoruz bakalım
şu an durum ne olur sizce ? çakılır mı tekrar ?
vallahi ben 0,0180 den aldım ama şuan düşüyor tedirgin olmadım değil 🤣
Güzel yerde çıktık sabah alınır düşer daha
Zirveden girdim, dakikalar içerisinde 3 bin zarardayım. Battı balık yan gider bekleyelim bakalım.
hahah şuan sizden farkım yok hocam çekirdek aldım bekliyorum 🤣🤣
Konuya tam hakim olmadığım için sormak istiyorum.
Atıyorum 0.200 den 10k aldık. Bu 0.300 oldu sattık. Ne kadar kar etmiş oluyoruz?
200 lira daha yatırdım az önce 300 lirayı gördüm 100 lirayı da gördüm acayip oynak çok korkutucu
Hocam iyi kazançlar dilerim öncelikle. Bu tür haberleri yada twitter anında haberi nerden alabiliyorsunuz

takip ettiğiniz bir site veyahut bir yer var mı?
Dün baya düşüşte idi.Yatırımlık alayım diye düşümdüm 20-25k.
Şansa para yükleyemedim atamadım btctürke alamadım.Şimdi ne hallerde.
yok hocam 26k aldım 18-19k ya düştü şu an uzun süreli olarak bıraktım orda parayı artık
girelim bizde batalım hangi borsayı öneriyorsunuz beyler
Yılardır hangi pump yapan coine girsem senaryo aynı
az önce kardayken hırsıma yenik düşüp bekledim ve daha beter zarardayım 🤣🤣 batıyoruuuuuuz...
Alım-satım düşünen arkadaşlar her borsada mevcut değil Binance üzerinden al-sat yapabilirsiniz. %40'a varan komisyon indiriminden mutlaka yararlanın Buradan;
https://www.binance.com/tr/register?ref=RTO78UIL ya da bir yakınınız referansından kayıt olun heybeye gitmesin komisyonlar.
0.155 den beri takip ediyorum 0.193 oldu. Borsaya para yatıran uyku uyuyamaz ben hiç bulaşmayayım en iyisi
Bu durumdan anlıyoruz ki
vakti zamanında bitcoin alsaydıkçılar daha yolun başında coinleri bozacaktı
Arkadaşlar alım yapma konusunda yardımcı olabilecek var mı? Para hesabımda ancak bunu doge alımı yaparken göremiyorum spot mu ne olacakmış bilmediğimden soruyorum alacağım köşeye atacağım yardımcı olacak var mı?
Hocam siz alana kadar + %37 yaptı
bunu nasıl satın alıyoruz arkadalar
Yıllarca stabil seyreden coini yükselince bu seviyeden almaya kalkmayın arkadaşlar aniden düşer cebiniz yanar.
Benim de şahsen dogecoin alasım geldi, biz btc ile yola devam ediyoruz gerçi
300 tl lik aldım denemek için
%222 'lik artış var. Düşme derken?
1200 koydum 500 kazançtayım şuan
Al sattan 1 saatte 315 yaptım. Ama çok stresli

Ben çekiliyorum
Stres ve riskli

Alıp kenarda olanlar satıp güzel kar yaptı. Bize ekmek çıkmaz.
Thodex
%180 seviyelerinde şuan.
23:13 - %191 seviyesinde
23:15 - %199 ulaştı
23:17 - %205 ulaştı
23:19 - %198 geriledi
23:21 - %200
23:24 - %203
23:26 - %200
çok temiz silkeleme görüyorum suan %230 orandan %192 e kadar geriledi sadece 5 dakikada
edit 1 dk gecmeden %175 leri gördü
Arkadaşlar önce USDT aldım kartımla sonra piyasa kısmından DOGE/USDT yaptım. Çeviri olmuş mu şuanda? FAILED Yazıyor o sağda yukarıda onun anlamı nedir?
1 hafta önce 0,065den aldım 0.055e kadar düştü ben de dün gece emir verdim 0.067 de sat diye sabah kalktım satmış ... ahh çok pişmanım..
Ne kadarlık almıştınız aynı hatayı sxp de yaptım..
gitti ev parası
2021 yılı doge patlaması daha da olacaktır. Ytd.
Patron Çıldırdı 25 kuruşa gidiyor ve şuan %350 artış
günü 28.992,7 TL kar ile kapatmanın zevki sefasını yaşıyorum şu an 😄 ilk ve son koin maceram olacak