Üniversitedeyken arkadaşlarım kullanıyordu, sürekli internet kesiliyordu ve ping sorunu yaşıyorlardı. Kapatırken epey bir para ödemişlerdi baya pişman oldular. Tabi bizzat kullanan varsa daha faydalı yorumlar yapacaktır.
kotasız almalısın. Ben memnunum
Kotasiz 10mb sinirsiz kullaniyorum yaklasik 1 sene oldu 1 aya taahhüt doluyor kullanmayi düşünüyorum
Ama tek kisi kullanirsan bolgene ve cekim gucune göre degisebilir ping sorunu olur ben 6-7 kisi kullandigim icin tam verim alamadim ama önermiyorum
Yani öldürmüyor da yaşatmıyor da.
Aslında almayı düşünüyordum ama çok kararsız kaldım. Bana vaad ettiği hızı veremeyecekse veremem o kadar para
mevcut adreste port olmadığı gerekçesiyle ttnet benzeri şirketlerden abonelik vermediler. Altyapı sağlanınca alabilirsiniz ancak diyorlardı. Altyapıyı bekleyemeceğim için vodofone redbox aldım 16mbps kotasız 173 tl'ye.
Ping vs denemesi yapmadım tabiki ama olduğun konumda 4g tam çekiyorsa internetin hızlı çalışıyor 16mbps ye kadar
İlk türkcellden almaya çalıştım; adrese onlarda vermedi vodofona dün başvurdum bugün kurdular..
Ttnet'de 3 hafta bekledik ilgilenen olmadı..
Evime az da olsa internet geldiği için Vodafone bana veremeyiz dedi