Herkese iyi akşamlar hocalarım. Bu adsense durduk yere bana ve arkadaşıma banmı atıyor? 1 sene önce 2 web sitesi (bunlarda sahte tık yaptım gerçekten) 4.5 ay önce bir youtube kanalı ve şu 2 hafta içindede arkadaşım 2 kanalının adsense sahte tıktan peş peşe kapandı. Arkadaşımın bir kanalında baya emek vardı diğerini ise benden satın almıştı. 2 sinede 1.5 ay önce yeni uk adsense açmıştı. (Portable firefox kullanarak) (her hesaba girerken o da bende ip değiştiriyoruzda) ben şimdi 16.2k bir kanalın p.k. açtıracam ama yine banlatırım diye korkuyorum. Arkadaşımada bir kanal kasıyorum o da korkuyor. Başka kanallarda var bende p.k. açık. Onların adsense leri vps lerle açmıştım sıkıntı çıkmadı (çıkamazda ztn öyle p.k. açtırıp bıraktım hiçbir videoda p.k. açılmadı) acaba bu sahte tıktan kapanma neyden dolayı oluyor? saldırı fln mı oldu? Hadi ben tıklama yapar banlatırımda arkadaşım uzun zaman tr adsense le ödemede almıştı 14k lık kanalında ama adsense hesabı banlandı. İki kanalınında adsensleri banlanmadan dolayıda ayrıydı ama peş peşe sahte tıkta adsense hesapları banlandı. Bir öneriniz varmı acaba bize?