mfcnsz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç lisans sözleşmesini okudunuz mu? Bu zamana kadar ki, tüm stok içerik sitelerindeki hepsini okuyorum, fakat sizin kadar bilgili olamadım.

Sözleşmede ilgili maddeyi Türkçe tercüme olarak ekliyorum.

(Bir “denilen her dijital işler için Öğe indirip”) Kayıt sizin Envato Elemanları abonelik altında, sen Kayıt başına bir Tek Kullanımlı, bir, münhasır olmayan, ticari, dünya çapında ve geri alınabilir bazda Öğe kullanmak için bir lisans verilmektedir. Unutmayın, bir Öğeyi kullanmak istiyorsanız geçerli ve canlı bir aboneliğinizin olması gerekir. Tek Kullanım nedir ve farklı öğe türleri için lisans süreleri aşağıda açıklanmıştır.

Tek Kullanımlık lisans ve Kayıt yaklaşımı, Öğelerini Envato Elements'te kullanıma sunan yazarlar arasında abonelik kazançlarını adil bir şekilde paylaştırmamızı sağlamak için çok önemlidir .

Projeye kaydedilmesi, içerik üreticilerine adil dağıtımı için önemli olduğunu söylüyor. Yani projenin adını C yaptım, teklife girme durumu söz konusu dahi olamaz ve bu mümkün değil. Bilmediğiniz konularda, kesin hüküm vermeden araştırmanızı öneririm. Yanlış bilginin geriye döndürülmesi çok zordur.

Kafam iyice karıştı

Yani kullanabiliriz o halde . zaten tüm indirdiklerim benim adımla indirildiği için otomatik olarak lisanslanıyor ve haliyle sorun kalmıyor ?

Doğru mu anladım