Hocam özelden sorma nedenim , burdan sorarsam yanıt alamam diye korkuyorum şayet özelde bile o şekilde oldu.
Saygı duyuyorum, sorun yok yardımcı olmak zorunda değil kimse bana
Buradan da açıklayayım,
Bir kanalım var ve para kazanmam aktif değil. 2500 küsür saatteyim şu anda çok özveriyle ve özgün kaliteli içeriklerle devam ediyorum.
Bir çok büyük ve stabil kanalların 6 7 aydır artık bişeyler yuklemediğini gördüm ve COPPA yasasından dolayı gelirlerin çok düştüğü vs olayları var.
İstatistikleri bilmediğim için merak ediyorum. İzlenmeler nasıl, ne kadar izlenmeye nasıl gelirler var vesaire diye. Bunları soruyorum.
Ve socialblade diye tahmini kazançları gosteren bir site var buradaki minimum tutar tutuyor mu ? Ya da ne kadar aşağısında, ya da tamamen yalan dolandan mı ibaret vs.
Konular hakkında bilgim yok, youtube u çok iyi bilmem ama iyi bir içerik üreticisiyim.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
çocuk kanalları normal kanallara göre 3 e 1 kazanıyor..... benden daha az aboneli daha az izlenmeli bir eğitim kanalı var arkadaşın o benden fazla kazanıyor.
socialblade den şimdi kendi kanalıma baktım minumum dediği miktarın yarısı kadar kazanıyorum

edit başka bir arkadaşa sordum orda gösterilen minumum doğru dedi.yani çocuk kanallarını normal kanal gibi gösteriyor ayrım yapmıyor