ENESTALHABRAND adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bedoso adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, Türkiye de bulunan bir tanıdığından falan gönderim yapabilirim sanırım. Siz yine de parayı elinize saymadan bi işlem yapmasanız en iyisi olur.

Edit: Western Union ile gönderim yapabilir diye biliyorum.
furkanivia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dızz
Birkan16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Askerim falan mı dedi kardeşim? Aynı tezgah bana da geldi sakın inanma nete yaz bunlar ***********..
dogukanbalci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesin captain joe yum ben der... afrikada görev yapan subayım vs diyordur... ptt kargo ile gonder kargo ücretini ödeyeceğim. aciliyetim var bugun kargoya ver demiştir
Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İngiltere'de bitmiş mi macbook?
Uretopia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
parayı görene yada ele alana kadar göndermeyin eskiden nijerya' idi bu olayın piri
cssolak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Western union gibi bir çok firma var. Ordan alırsın ödemeni. Garanti bankasının özelliği var mesela. Western den gelen parayı direkt hesabına aktarabiliyorsun.
parayı almadan da hiç bir şekilde gönderim yapma. Hoş laptopu gümrüğe takılmadan gönderebilir misin?
Zaten parayı hesabında sen görmeden aciliyetim var acil kargo et diyor... para hesabına zaten bir kaç güne geçecek diyerek ************** yapmaya çalışıyorlar ... hiç boşuna vakit kaybetme diye soyluyorum.. dalgana bak..
mantarmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Western Union ile gönderim yapar ama en gec 6-7 güne eline geçer para
İddaya girelim.. #100 ************** şuphesi .... ingilterede mac mi kalmadı TR ye dadandı... zaten ilk konuşmalar güven üzerine olduğu için ben ödemeyi yaptım EFt ile vs denilecek... tecrübe ile sabit... bakalım görelim gün sonunda
Baykan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SeyyİT in ingiltere şubesine denk gelmişsiniz. Dikkat edin, banka dekontu vs atacaklar size. İnanıp göndermeyin sakın.
https://www.ebay.co.uk/b/MacBook-Pro...8574778?_pgn=2 ingilterede zibil gibi MacBook var sizinkinin özelliği neymişte ta türkiyeden MacBook alacakmış.
controlsuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hiçbir hesap bilginizi vermeyin ingilterede daha ucuz olması lazım macbookların
Herkese teşekkürler arkadaşlar ödemeyi gönderdi resmi onay maili vs. geldi tüm makbuz dekontlar teyit ettim pazartesi günü göndereceğiz bakalım