makay17 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeş bak bakayım okuman yazmam varsa konu nereye gitmiş
hocam sizi de anlayabiliyorum tabi ama ne konuşulursa konuşulsun illa siyasi taraflara çekecek birileri oluyor. bu durumda biz hiç bi şey konuşamıcak mıyız bu adamlar meseleleri buraya çekiyor diye. ben siyasete çekenleri tek tek reportluyorum haricen alıntılayıp siyasete çekmeyin konuları diyorum önceki mesajlarımı inceleyebilirsiniz. yani burada niyet önemli. benim tek niyetim kaybolup giden 1 trilyon tl nasıl unutulur, konuşulmaz, nereye gitti 1 yılda bu para, neden konuşulmuyor. bunları insanlar unutmasın meselesi. her şeyin unutulması için her gün yeni yeni gündemlerle kamuoyu meşgul ediliyor bu yüzden ne eğitimini sorgulayabiliyosun ne açlığını ne yoksulluğunu ne sağlığını ne gıdanın kalitesini. hiç bi şeyi. o yüzden bunların tümünün bi yerlerde bi şekilde devamlı konuşuluyor olması şart. burası olur, twitter olur, sözlükler olur. tek yerle sınırlı kalmayıp her yerde her zaman konuşulmalı ki insanlar unutmasın. bu konudan önce sizin haberiniz var mıydı örneğin bu denli yüklü bi meblağın yok olup gittiğinden. varsa ne kadar aklınızda kaldı, kaç saniye sonra buhar olup uçtu gitti.

mesele bunların unutulmamasını sağlamak. nereye gittiğinin anlaşılmasını sağlamak. sağolsun bi arkadaş çok daha detaylı ve güzel bi yazıyla açıklamış durumu. bu tip dönüşler görmek, okuyup öğrenmek için açıyorum bu konuyu.