Merhabalar.
Bundan 14 15 sene önce dinlemeye başladıgım rap müzik hakkında bir şeyler konuşmak istiyorum okumak isteyenler buyursunlar.
Bundan 12 13 sene önce rapcilerimiz ''Herkes rap müzik dinleyecek, Herkes rap müzik yapacak'' derken şuan hepsinin ''eline mikrofon alan rapci oluyor' diye ithamları cok sacma geliyor bana. Elimden geldigince rap müzik şirketlerinin her paylaşımlarını dinlemeye calısıyorum. Cünkü kültüre sahip cıkmak budur bence dogru degilmi?
Herkes reynmen ve digerleri icin yorumlar yapıyor ama farkında degiller ki Reynmen bundan bi kac hafta önce Mohammed Salah ile beraber barbeküdeydi. Adam dünyada bizi temsil edebilecek sayılı kişilerden. Neden her başarıya *** atıyoruz sizce? Neden kendimizden birini yükseltmek yerine Donald Trump paylaşımları yapıyoruz? Kötüye kötü demelisin tabiki ama destek vermek gerekmezmi? Erzurum diye bir oyun yapıldı mesela. Herkes bune *** diyor. Ya kötü yanlarını söyleyip destek olsana kardeş. Gelişsin oyun daha iyi olsun. Pewdiepie video ceksin mesela. düşünsene? Neden bunlar bu kadar uzak seyler bize?
Sevgili dostum At0m var mesela youtuber. adam oyun yapıyor. Eglencesine bi kac saat icinde google play icin oyun cıkartıyor. İnsanlar para kazanmasına laf söylüyor hatta oyun icin kötü yorumlar yapıyorlar. Tek sebebi youtuber olması..
Herkes Enes Batur icin sacma sapan konusuyor. Ancak kimse farkında degil ki Enes gercekten global bir başarıya ulaştı. 15 Milyon aboneden bahsediyoruz. 15.000.000 Düşünsenize? Para kazanmayı haketmiyor mu? Sonuna kadar hakediyor bu cocuk parayı. Allah daha da cok versin hatta. Bi de bot furyası cıktı. her yükselişe bot diyoruz maşallah

İcerik calıyo ya da calmıyor veya başka bir şey. Adam türkiyenin en iyi influncerlarından biri. Hatta belki birincisi.
Kimse barış özcana laf söylemiyor mesela. Bunun sebebi de adamın 200 K abonede Youtube Rewards a cagırılması, Bilgisi , Birikintisi vs vs diye gidebilir. Ama adamın yaşı ve digerlerinin yaşını hesaba katacak olursak bunlar gayet normal.
++ olarak da eklemek istedigim şu var, Her kim para kazanıyorsa kazansın, Bu size batacagına, Ondan daha cok kazanmaya calışın.
Ve lütfen artık İnstagram sayfalarından ne kadar para kazanıyosun yok sen cok para götürüyosundur falan demeyin. İnsanlar bazen gercekten cok sıkıcı olabiliyor. Teşekkürler okudugunuz icin