siirvehikaye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet iktidarın beceriskzilikleri var. muahlefetin enden yok? iktidar madem dediğiniz gibi övünülecek hiçbir şeyi yok ve sizlere göre halkın çoğu cahil ve güdülüyor.

muhalefet olarak siz neden güdemiyorsunuz? siz neden bu cahil kaba halkı kömürle ya da makarnayla kandıramıyorsunuz? kömür makarna alıp dağıtacak paranız mı yok???

bu arada hangi partiye oy veriyorsunuz? ve neden veriyorsunuz? buyrun açıklayın da biz de düşünelim, belki bakarsınız biz de oy veririz sizi kıskanır ya fikirlerinizle aydınlanırız) ben partimi korkmadan yazabiliyorum umarım sen de yapabilirsin...
Öncelikle ülkede kötü şeyler oluyorsa bu muhalefetin suçu değil iktidarın suçudur. 1950'den beri tek başına iktidar olamamış partiyi suçlamak nasıl bir bilgisizliktir. Muhalefeti suçlayabileceğiniz tek yer belediyeler. Onlarında ne kadar başarılı olduklarını görmemek için kör olmak gerek.
Evet muhalefetin kömür dağıtacak parası yok. Birilerini partiye üye yapıp torpille işe sokabilecek gücü yok.

Bana 29 yıldır bu iktidarın insanları için iyi yaptığı bir şey söyleyin. Köprü, yol, hastane vb. için söylemiyorum. Bunlar kişiden kişiye göre değişir. Esnafının, çiftçisinin, öğretmeninin, kısacası halkının yüzünü güldürecek yaptığı bir şeyi söyleyin.