digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben iktidarda değilim. O yüzden benim beceriksiz olduğumu iddia edemezsin. Ama sen 20 senedir iktidardasın. Eğitimde 20 sene öncesinden kötü durumdayız, toplam borcun milli gelire oranına bakarsan ekonomide 20 seneden öncesinden kötü durumdayız, kişi başı gayri safi milli hasılada dünya sıralamamızda 20 sene öncesine göre yerimiz düşmüş. 20 senede yaptığınız 3-5 askeri proje var övünebileceğiniz.

Ve bir de eser diye millete kaktırdığınız otoyon, tünel, köprü ve havaalanlarının hepsini 20 sene dolar bazında borç ile yapmışsınız kullanım ücretlerini dolara endekslemişsiniz. Yani borç ile büyümüşsünüz şimdi dün yediğmiz hurmaların tırmalayacağı vakitler geldi. Dolar bazında ödeniyor o projelerin borçları hem de 7 buçuk liradan hem de fahiş geçiş fiyatları yüzünden kimse kullanmadığı için ödemeye devam edeceğiz. kullanmadığımız o sözde eserleri.

İşin özü 20 senedir iktidarda siz olduğunuz için tek beceriksiz sizsiniz. Ama sizin cenahın uyduruk basını size uyduruk simülasyonlar yapıyor, iktidara gelmemiş bir partinin çok beceriksiz olduğunu söylüyor. Maalesef sizin cenah da papağan gibi aynı sözleri tekrarlıyor.

Ben oy verdiğim siyasi partinin liderini yerden yere vurabilirim yanlış yaptığı konularda. Ama siz vicdanınızı aklınızı sağ duyunuzu satmışsınız. Oy verdiğiniz adamlar yanlış yaptığında bile yanlış yaptı diyemiyorsunuz.
evet iktidarın beceriskzilikleri var. muahlefetin enden yok? iktidar madem dediğiniz gibi övünülecek hiçbir şeyi yok ve sizlere göre halkın çoğu cahil ve güdülüyor.

muhalefet olarak siz neden güdemiyorsunuz? siz neden bu cahil kaba halkı kömürle ya da makarnayla kandıramıyorsunuz? kömür makarna alıp dağıtacak paranız mı yok???

bu arada hangi partiye oy veriyorsunuz? ve neden veriyorsunuz? buyrun açıklayın da biz de düşünelim, belki bakarsınız biz de oy veririz sizi kıskanır ya fikirlerinizle aydınlanırız) ben partimi korkmadan yazabiliyorum umarım sen de yapabilirsin...