digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sana ekim ayında merkez bankası net rezervlerinin -59 milyar azaldığını ispat eden, merkez bankasının kendi yayınladığı verilerden derlenmiş bir makale gösteriyorum sen diyorsun ki 125 milyar doların harcandığını gösterir ifade var mı? Merkez Bankasının ihale yapıp döviz satmadığına göre, planlanan herhangi bir borcu ödemediğine göre döviz rezervlerindeki azalığın nedenini sen söyle bakalım. Bir şirket var, kasasından para eksilmiş, ama şirket borç ödememiş. Demek ki o paralar bir yerde harcanmış.

Sayenizde özgür basın diye bir şey kalmadığı için, siyasi görüşünüz ile gazetecilik bitirildiği gazeteciler hapse tıkıldığı işten atıldığı, muhalif yayınlara durmadan idari cezalar kesilip ihaleci besleme işadamlarına medya grupları aldırıldığı için basın bitti. Basın konusunda laf söyleyecek en son insanlar sizlersiniz. Körler sağırlar bir birini ağırlar misali yalanlar söyleyen yandaş basınınızı takip edip kafanızı kuma gömmekten başka bir iş yapmıyorsunuz.

Seninle anlaşabilme ihtimalimiz yok. Çünkü sen okuduklarını bile anlamak istemeyecek kadar ssaplantılı bir siyasi görüşe sahipsin. Sen analiz sentez yeteneğini kaybetmişsin duygularınla güdülerinle siyaset yapar hale gelmişsin. Tam bir taraftar olmuşsun. En büyük fenerbahçe, yenilsende yensende taraftarın senle der gibi ülkeyi batırsalar da aynı adamlara oy veririm diyorsun açık açık. Bu kafa ile devam edin. Muhalefet ile uğraşıp kendi siyasi tarafınızın memleketi batırmasına destek olun. Battık mı hep beraber batacağız. Olan bize olacak sizin gibi taraftarlık yüzünden gerçekleri bile çarpıtan adamlar yüzünden biz de batacağız.
hocam bakın konu sahibi siyasi olmasın dedi diye yazmıyorum. daha muhalefetteyken bir sürü zorbalık yapmış adamları yazdırmayın bana...sadece ibb başkanını eleştirdi diye CAN ATAKLI nın ne hale getirildiği ortada duruyorken hiç girme basın işine bence...dediğim gibi size gülnaz şırınga kapasitesinde gazeteciler yeterli...sadece haber yaptığı için hapse atılmış gazeteci gösterebilir misiniz? gazeteci adamın boğazını kesip öldürüyor. cumhuriyet gazetesinin başlığı, gazeteci hapse girdi şeklinde...bunlara gazeteci demiyorsunuzdur umarım...