Daha önceki sorunlar çözüldü yaşattığım problemden dolayı şahıslarla konuştum zaten. Burdaki olayda kimi neyi dolandirmisimda bana *********** muamelesinde bulunabiliyor. Kendisine bie borcum kalmıştı onu mu gondermemisim. Itamindan dolayı sorguluyorum ben zaten o arkadaşın! Çok şükür işim de var bir işlem için ricada bulunmuştum ki hallettim bunu da (Yasak olduğunun farkindayim)
Yaptığınız hiç hoş bir şey değil. Eğer üç kuruşu bulamıyorsanız bunun ricası olmaz. Forumda borçlanmak yasaktır. Sorunları giderdiğinizi söyleseniz bile daha önce yaşattığınız problemlerin ne şekilde olduğu profilinizden anlaşılıyor.
@Bip; adaşımın mesajından da anladığım bu işi kronik hale getirmişsiniz. Yazık yazık, adınız Bilal sanırım. Reel hayatımda tanıdığım siyasetle ilgilenen çok değerli bir abimin ismi. Aynı zamanda forumdaki
@bozel; abimizin de ismi. Bu ismi hakkını vererek taşımanızı dilerim. Çocuk değilsiniz, 32 yaşında olgun bir bireysiniz. Konu sahibi arkadaşın dediği gibi detaylı bir açıklama sunarak gerekçelerinizi yazar ve kanıtlarsanız özrümü dilerim ancak aksi takdirde görüşlerim ve bakış açım sabittir. Ülke açlıktan kırılıyor, herkes böyle yaparsa sonumuz ne olur?