1. kadınlar saçını neden kapatıyor erkek tahrik olduğu için mi ? ve erkeklere soruyorum siz bir kadında ilk nereye bakarsınız saça mı bakarsınız ? saçtan mı tahrik olursunuz yada saça bakınca neden günah olsun ki ?
2. olarak şu kadın programlarına bakarmısınız hep kapalı kadınlar zina yapıyor ve tv karşısında hala saçları kapalı kadın gitmiş zina yapmış saç hala kapalı.
3. saçı kapalı ok tamam anladım fakat anlamadığım saçı kapatıyorlar çünkü karşı tarafı tahrik etmemek için gerçi ben tahrik olmuyorum ayrı konu peki full makyaj neyin nesi bana soracak olursanız saçtan tahrik olmam makyajdan olduğum kadar.
4. olarak o dönemlerde sütyen icat edilmemişti boyundan bele kadar olan kısmı kapatın diyor kadınlara çünkü sütyen olmadığında kadın ne giyerse giysin belli eder orasını burasını bu benim görüşüm düşüncem.
5. kurban olduğum allah yeri göğü insanı böceği yıldızları insanlığı uzayı atomu yaratan allah kadınlara neden böyle bir zulüm verdi saçlarını kapatma emrini neden verdi acaba denize rahat giremesinler rahat giyinemesinler sıcakta yansınlar pişsinler diye neden eziyet ettiki

bunları yazdım düşüncelerimi özgürce ifade ettim dinsiz biri değilim.