hocam 125 milyar dolar nerde diyorsunuz googleye yazın MB döviz rezevrleri dye Tc döviz rezevlerinin 94 milyar 629 milyon dolar olduğunu (kaynak dünya gaztesi ve mb verileri) şu anakadar en yüksek seviyenin 2013 yılında 13 Aralık 2013'te 115 milyar 144 milyon dolar ile tarihi zirvesi olduğunu 2020 yılının pandemi nedeneiyle sıkıntılı olduğunu US nın deli gibi para basdığını görebilirdiniz.. amacınızın siyaset olmadığını söyluyorsunuz ama bu konunun siyasete çekileceğini çok iyi biliyorsunuz..
bunu ben demiyorum. bunu muhalefet lideri ve gazeteler, programlar diyor. ben de onları referans alarak soruyorum. araştırılsın önerisi sunduklarında da hayır yanıtı alıyorlar. bu adamlar oturup hiç olmayan şeyler mi uydurup mecliste bunları konuşuyorlar? madem uyduruyorlar böyle şeyler olmuyor, niye araştırılmasına izin verilmiyor bu meselelerin. bunu sorguluyorum o kadar. ana muhalefet lideri elinde hiç bi veri olmadan, bilgi, belge olmadan çıkıp bunların araştırılması için komisyon kurulsun der mi? mantıklı geliyor mu. dayandıkları bi nokta olmalı ki bu iddiaları ortaya atıyolar.