hocam linke ne gerek var? sorularıma evet harcanmıştır o kadar para diyebiliyor musunuz? Türkiye nin merkezinde fazladan 1 trilyon vardı diyorsunuz ve buna rağmen Türkiye geçen sene milyarlarca lira borç aldı ve yine muhalefet 1 trilyona rağmen 1 yıl öncesine kadar kasada para kalmadı diye bağırıyordu...madem bu kadar paramız vardı neden kasa boş diye bağırıyorlardı, yine yalanlarla algı mı yapıyorlardı...hocam interneti aç bir bak, haftalık rezerv miktarları var, bakın bakalım 128 milyar dolar harcamanının izi var mı????
oho dostum ben de gerçekten bi şey biliyosun da konuşuyosun sanıyorum elinde bilgi belge var bi yerlerde bi şeyler okumuşsun vs. vaktimi çalıyosun sadece. benim konuştuklarım bile direkt olarak muhalefet liderinin meclis konuşmalarından alıntılar yine bu konular üzerine saatlerce haberler yapılmış açıp bakarsan grafiklerle anlatımlarda bulunulmuş. sen ise sadece kendi keyfinden bi şeyler konuşup duruyosun. neye göre konuşuyosun hangi kaynağı sunuyosun önüme. kaynaklarını sun, oradan inceleme yapayım. yoksa bana ne senden senin söylediklerinden, sen kimsin? kaynağını belirtmiyorsan uzatmanın manası yok. kendin çalıp kendin oynuyosun demektir.