emrettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam öncelikte , son cümlenizde bahsettiğiniz durumdan ötürü size de sorabilirler neden bize zamanında gelmediniz sizinde bu durumu söylememizin bir suç olma ihtimali var , haklı iken haksız duruma düşmeyin yani kısacası Söylediğimi yanlış anlamayın ben tamamen hakkınızı aramanız gerektiğini düşüyorum yani profesyonel bir destek alın bence
Evet o benim de aklımda fakat gerekirse onu göze almam gerekecek. O şekilde çalışmam gerekiyordu, o zamanlar durum öyle olmasını gerektirdi, kiradayım, evliyim, eşim çalışmıyor vesaire.. mecburen kabul etmem gerekti o durumu

Noroc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Komple yazilim sektorunde sizi engelleyemezler merak etmeyin . Soyle dusunun e-ticaret altyapisi yapiyorsaniz, baska bir e-ticaret altyapisi yapan sirkete gecisinize engel olabilirler anca. Oyle komple sektorden engellerim diye bir dunya yok
İşte sözleşme aynen sektörden engellenmeye yönelikti, ucu açık kelimeler vardı. Firma her türlü yazılım yapmaya yönelikti çünkü.

Hatta 2 yıl boyunca nerede çalışacağım sorusuna firma sahibi "bizden önce bankada veri giriş elemanı olarak çalışıyordun, tekrar orada çalışabilirsin." diye cevap vermişti