linuxfreak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üniversite yıllarındayken arkadaşlarla heveslenip gitmiştik. Göründüğünden çok daha zevkli ama bir o kadar da zor bir iş. Daha önce kaymadıysanız çok dikkatli olmanız gerekiyor. Biz uzmanların yaptığı gibi kayıverelim dedik, gün sonunda bazı yerlerimiz morarmış olarak döndük

Tavsiyem kayak yapmaya gideceğiniz yerde biraz pahalı olsa da öncelikle kiralamanız. Devam edip etmemeye kayak yaptıktan sonra karar verin.
Tavsiye için teşekkür ederim hocam )

StreetStills adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlandaki kayak yaklaşık 15-20 öncesinin kayağı. Hem ağırdır hem de kullanım amacından dolayı hareket kabiliyeti azdır.
Kayak merkezlerinde kiralayacağınız kayak çok daha iyi seviye olduğu için daha rahat kayarsınız.
Bir de kesin almaya karar verdiyseniz ; bu veya farklı modellerde boyunuza göre almayı unutmayın.

Tavsiyem; günübirlik veya en fazla 2 günlük gidiyorsanız kiralamanız yönünde. Sonra duruma göre daha iyi modellere bakmanızda fayda var.

yaklaşık 15 yıldır snowboardla ilgileniyorum. Yani vereceğim tavsiyeyi dikkate alabilirsiniz.
Tavsiye için çok teşekkür ederim fakat benim amacım hem kaymak hemde işi ticarete çevirmek snowborad almak istedim fakat en ucuzu 500 tl den başlıyor ona ayıracak bütçem yok ne yazıkkı ben bunu buldum baya bi pazarlık yaptım 200 tl den anlaştım bir arkadaşa sordum dedi kırılır o iş görmez diye ama işin ehline sormak istemiştim teşekkür ederim )

senibirkedigibi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gittiğiniz yerde kiralamak daha iyi hocam hem yeni güzel ürünler oluyor hem taşıma zorluğunuz olmaz kayak takımını
bilgi için teşekkür ederim hocam