3 Gün önceki konudaki çizdiğim düşüş trendini test edip tekrar altına kapattı. Üst sağ mor çizgiyi geçmedikçe yeni yükselişten bahsetmek pek mümkün değil. İndikatörlerde uyumsuzluk var mı yok mu pek anlamadım ( son günler için). Fibo düzeltmesine göre destek noktaya tutunmuş durumda bu saatten sonra temkinli olup stoploss ile beklemekte fayda var diye düşünüyorum. Farklı yorumu olan varsa yorumda fikir tartışabiliriz
https://www.tradingview.com/x/A6urYsg7/ Yasal Uyarı Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.