Hesabıma izinsiz giriş yapılması ve olaydan sonra giriş çıkış loglarının sistemde gözükmemesi kapatılması.
şu konuda yalan konuşuyorsunuz, orada ne varsa hepsini görürsünüz kimse kalkıp silmez konuyu uzatmayın lütfen. Burada hiçbir hatamzı yok boşuna hatayı bizde arıyorsunuz.
Bizede bogahost panelim demediniz hosting yedeği dediniz saçmalıyorsunuz şuanda. Yazsanız zaten yapardık. İstemediğiniz şeyleri burada böyle böyle diyorsunuz. Bizden daha hizmet almayın da önermeyinde, bizden istemediğiniz şeyleri yapmamızı istiyorsunuz. Bize müşteri panelinizde girildiğini yazdınız mı ya da yazılımcıyla kavgalı olduğunuzu bine bin katıp anlatıyorsunuz.
Görende KVKK ihlali yaptık TC nizi adresinizi telefonunuzu bilgilerinizi paylaştık sanar. Kendiniz hosting şifrenizi vermişsiniz.
https://prnt.sc/xpjvrp Şimdi buldum bilgilerinizi vermişsiniz ki adam girmiş. Burada neden olmayanı var gibi gösteriyorsunuz.
Şifrenizi paylaşmışsınız ondan sonra şifremi değişiyorumda adam giriyor diye burada bize atıp tutuyorsunuz siz ya da belirttiğiniz kişi bize milyonlar mı ödüyorlar da 20-30 lira için milletin emeğini sömürelim. Boş bir konu olduğu gibi gerçekten sakinliği bozduracak cinsten hatalarınızı veya söylemediklerinizi bize yıkmanız hiç hoş değil.
Dostum ben sana burada sen benim şifremi vermişsin adam hesabıma girmiş mi diyorum?
Ben bu adamla çalıştıgım dönemde boğa host bilgilerimi verdim daha sonrasında tartıştıktan sonrada hesap bilgilerimi değiştirdim.
Hadi diyelim ki çok kolay şifre koydum adam buldu girdi bir şekilde.
Ee ben sana diyorum ki hesabıma biri girmiş senin sisteminde ki giren ip logunu gösteriyorum.
Yazılımcı zaten diyor ben girdim evet diye.
Sana diyorum ki sistem bozuldu yedeklerim varsa ver lütfen.
Üstüne kalkıp whatsaptan *********** yerine koyuyorsun beni ses kaydı atıyorsun adama.
Sonrada onun sözüyle bana destek yada yedek vermeden kapatıyorsun destek talebini.
O zaman ticket atmaya ne gerek var. Ver whatsapp numaranı iki sohbet edelim samimi olalım her işimi whatsaptan yazarak çözdüreyim.