Hesabıma izinsiz giriş yapılması ve olaydan sonra giriş çıkış loglarının sistemde gözükmemesi kapatılması.
şu konuda yalan konuşuyorsunuz, orada ne varsa hepsini görürsünüz kimse kalkıp silmez konuyu uzatmayın lütfen. Burada hiçbir hatamzı yok boşuna hatayı bizde arıyorsunuz.
Bizede bogahost panelim demediniz hosting yedeği dediniz saçmalıyorsunuz şuanda. Yazsanız zaten yapardık. İstemediğiniz şeyleri burada böyle böyle diyorsunuz. Bizden daha hizmet almayın da önermeyinde, bizden istemediğiniz şeyleri yapmamızı istiyorsunuz. Bize müşteri panelinizde girildiğini yazdınız mı ya da yazılımcıyla kavgalı olduğunuzu bine bin katıp anlatıyorsunuz.
Ticket görüşmesi https://prnt.sc/xpeqqh
Bakın burada size il attığım mesajda hesabıma izmir adresinden giriş yapıldığını ve sitemde dosyaların değiştirildiğini söylemişim.
Burada hesabımdan kastım banka hesabım değil heralde boğahost siteniz üzerinde bulunan müşteri hesabımdan bahsediyorum.
Sonrasında olayı sizde orada anlayıp ne istediğimi soruyorsunuz bende yedek istiyorum sizden.
Sizde dönüş yapacağınızı söyleyip dönüş yapmıyorsunuz ve ticketi kapatıyorsunuz benden cevap almadan.
Sorunu size bildiren benim, 3. şahıslardan cevap alıp işlem yapacağınıza benden cevap alın ona göre işlem yapın.
Sisteminizde ki güvenlik sayfasında her zaman sistem hesaba giriş yapanların logunu tutup bana gösteriyordu. Fakat olaydan sonra farklı ip ilede girsem ne yaparsam yapayım nedense o sayfa log göstermez oldu.
Bununda ekran görüntüsünü konuya ekledim inceleyin.
Bu saatten sonra zaten kimseye önermem çalışmamda. Boşuna burada atar yapmayın.