Yazılımcı izmirde yaşıyor ve sistemin bozulduğu gün izmir ip adresinden boğa host hesabıma giriş yapılıyor.
Bunun üzerine zaten sizinle hemen iletişime geçtim.
Sizden yedekleri istedim ve dönüş yapacağınızı inceleyeceğinizi söylediniz. Bunun üzerine yazılımcıya attığınız ses kaydını alıyorum ve *********** olarak nitelendiriliyorum.
Benim sizden beklentim bu muhabbete hiç girmeden yazılımcıya bunu söylemek yerine direk beni muhattap alıp sizle ilgili bu adam bana yazmış lütfen sorunu çözün onunla bize yazmasınlar diyebilirdiniz.
Ek olarak ticket üzerinden yedekleri inceleyip dönüş yapacağınızı söylediniz fakat yazılımcının whatsapp üzerinden size ulaşmasıyla bunları ticketim üzerine bana yollamaktan vazgeçtiniz.
Burada müşteri hesabı kiminse onun attığı ticket bildirimi esas alınması gerekmiyor mu?
Emin olun bu zamana kadar sorunsuz çalıştım sizinle ve çevremde herkese tavsiye ediyordum. Fakat bu durum gereğinden fazla canımı sıktı ve beni üzdü.
Benim yerimde olsanız ne yapardınız bir bakın isterseniz.
Sizi yazılımcıya yolladığınız ses kaydını yazılımcı benimle paylaşıyor ve dalga geçiyor.
Konuyu aydınlatmak üzere bunu buraya ekledim.
Benim kişisel bilgilerimin korunmaması. Hesabıma izinsiz giriş yapılması ve olaydan sonra giriş çıkış loglarının sistemde gözükmemesi kapatılması.
Ek olarak hizmeti satın alan benim ve benim destek talebim esas alınmayarak şikayetçi olduğum kişinin talebinin yerine getirilmesi .. bunlar KVKK ihlallerine girmiyor mu.
Eğer ben bu whatsapptan yolladığınız sesin kaydını burada paylaşarak ihlal ediyorsam sizde müşterinizin güvenliğini sağlamadığınız için ihlal ediyorsunuz diye düşünüyorum.
Hesabıma izinsiz giriş yapılması ve olaydan sonra giriş çıkış loglarının sistemde gözükmemesi kapatılması.
şu konuda yalan konuşuyorsunuz, orada ne varsa hepsini görürsünüz kimse kalkıp silmez konuyu uzatmayın lütfen. Burada hiçbir hatamzı yok boşuna hatayı bizde arıyorsunuz.
Bizede bogahost panelim demediniz hosting yedeği dediniz saçmalıyorsunuz şuanda. Yazsanız zaten yapardık. İstemediğiniz şeyleri burada böyle böyle diyorsunuz. Bizden daha hizmet almayın da önermeyinde, bizden istemediğiniz şeyleri yapmamızı istiyorsunuz. Bize müşteri panelinizde girildiğini yazdınız mı ya da yazılımcıyla kavgalı olduğunuzu bine bin katıp anlatıyorsunuz.
Görende KVKK ihlali yaptık TC nizi adresinizi telefonunuzu bilgilerinizi paylaştık sanar. Kendiniz hosting şifrenizi vermişsiniz.
https://prnt.sc/xpjvrp Şimdi buldum bilgilerinizi vermişsiniz ki adam girmiş. Burada neden olmayanı var gibi gösteriyorsunuz.
Şifrenizi paylaşmışsınız ondan sonra şifremi değişiyorumda adam giriyor diye burada bize atıp tutuyorsunuz siz ya da belirttiğiniz kişi bize milyonlar mı ödüyorlar da 20-30 lira için milletin emeğini sömürelim. Boş bir konu olduğu gibi gerçekten sakinliği bozduracak cinsten hatalarınızı veya söylemediklerinizi bize yıkmanız hiç hoş değil.