Tr Reseller #1 paketini yıllık olarak almak istiyorum. Yalnız yeniyil kodunda indirim alamıyorum. Aşağıdaki uyarıyı veriyor.
"Girmiş olduğunuz promosyon kodu sepetinize uygulandı; fakat sepetinizdeki ürünlere indirim yansıtılamadı. Lütfen kullandığınız promosyon kodunun kullanım şartlarını tekrar inceleyin."
Merhabalar,
Reseller paketlerinde taban fiyat uygulaması mevcuttur. İndirim sunmamız buna istinaden mümkün değildir. Ancak fiyatlarımız taban fiyat üzerinden siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır.
İndirim uygulayamadığımız sizlere .com domain hediye etmekteyiz. Dilerseniz sipariş verin ücretsiz .com uzantınıza sahip olun.
Saygılarımızla.
1 adet domainimi ( 45,41 TL karşılığı ) bu kuruluşa transfer etmeye çalıştım ancak kredi kartımı kabul etmedi
Merhabalar,
Anlık olarak kartınızla alakalı olarak sorun yaşanmış olabilir. Dilerseniz bunun için sitemiz üzerinde ki canlı destek platformundan iletişime geçebilirsiniz.
Saygılarımızla.
ücretsiz hostingmi hediye veriyorsunuz iyi satişlar
Merhabalar,
Ücretsiz hiçbir hizmet sağlamıyoruz maalesef. Ancak web hosting hizmetlerinde %50 net indirim , Reseller Bayi Hosting paketlerinde ise , 3 aylık ve üzeri alımlarda .com domain uzantısı hediye etmekteyiz.
Saygılarımızla.