Merhaba
Arkadaşlar şimdi dikkatimi çekti.
İnstagramdan Twitterdan storyler ile vs link vermeler konu anlatımları programlar vs.
Baya baya kullanıyor ve gayet yerinde ve güzel kullanıyor.
Arkadaşlar ilgili partiyi destekleyen biri değilim sevmemde. Amaç Telegram ve Sosyal medyanın bir siyasetçi tarafından verimli kullanılması hoşuma gitti sadece.
Ben milleti inanın anlamakta güçlük çekiyorum. Neden sebep ne herşeyi siyasete çekmek zorundasınız burada bambaşka bir şey için konu açıyorum olan bambaşka bi yere gidiyor.
Neden bana biri bunu lütfen anlatsın. Arkadaşlar kimse size siyasi fikrinizi sormadı ki neyi ispatlama çabasındasınız hangi taraf olursanız olun.
Burada güzelce konuşmak mümkün değil mi ?
Biri diyor partili öbürü diyor şöyle böyle para şu bu. Beyler sakin olun konumuz bu değil çok hevesliyseniz siyasete kahveye gidin konuşun veya partinin binasına gidin konuşun nereye giderseniz gidin burası yerimi lütfen yapmayın. Bana ne partilimi partisiz mi taraflımı tarafsız mı parası varmış şu bu bunlar buranın konusu değil açtığım konunun da bununla yakından uzaktan alakası yok. Vallahi o kadar arkadaşım var dünya'nın heryerinden bizim millet kadar birbirine parti üzerinden sataşanını görmedim duymadım. Yok anlayıp dinleyip araştırıp konuşsa anlayacağım bilende konuşuyor bilmeyende işine geldiği gibi. Saygı çerçevesinde konuşmak yasak. Kimse sorgulamıyor burada neden Siyaset yasak. Bu adam neden siyasete çekmeyin diye sürekli yazıyor. Arkadaşlar çünkü bunu konuşmaya beceremiyoruz millet olarak. Heryerde siyaset yasak sadece burada değil
Yemin ederim konu açmaya korkar oldum.