Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ajans haklı bence en az 1000 kelime için anlaşıyorsan 1000 kelimeyi vereceksin fazlasını veriyorsan o senin bileceğin iş

1 kilo zeytin peynir alırken mesela 990gr'da kalsa ters ters bakarsın satıcıya ama 1050gr olursa ses çıkarmazsın o da ekstra para almaz bu işler böyledir

İkinci mevzuda da ben parayla birine ödev yaptırıp 8 alsam bu kadar sakin kalmazdım o vatandaş fazla bile sakin kalmış bence

Hocayla zıtlaşmış o olmuş bu olmuş diye düşük alıyor sizin yaptığınız ödevden dolayı değilse bunu öngörüp hiç girmemeliydiniz o işe hadi girdiniz devamını getirmemelisiniz benzer sorun olmaması adına bence..
Hocam örneğin bir ajans 5 makale istiyor. Bunların 4 kelimesi 1040 kelimeden oluyor sadece sonuncusunda diyelim ki iki kelime eksik onun hesabını yapıyorlar.
Şahsen ticaret ahlakıma göre üçün beşin peşine düşmem, hoş görü ile yaklaşırım.
Ödevi yaptım attım ve atarken sende kontrol et, hata, eksik olabilir dedim. Kontrol etmediyse bu onun hatasıdır sonuçta ödev benden çıkmış.
Hocayla olan mevzularını biraz sonradan öğrendim ama bundan sonra en küçük bir yardımda dahi bulunmayacağım