geçmiş olsun , sgkdan sms ile mi mesa geldi nasıl fesih bildirimi yapıldığını nereden öğrendiniz?
Teşekkür ederim, sgktan sms geldi öyle öğrendim
Geçmiş olsun hocam gerekli kanıtları toplayarak hakkınızı sonuna kadar aramanızı tavsiye ederim bu tarz insanlara ne yazık ki çok yüksek cezalar kesilmediği için bu kadar rahat davranıyorlar. Belki 3 yıl sürer ama hakkınızı aramayı bırakmamanızı tavsiye ederim. umarım okkalı bir ceza kesilir.
Teşekkür ederim, evet maalesef öyle, umarım hak ettikleri cezayı alırlar
Gönlünü ferah tut, noterden ihtar çektirmekle iyi yapmışsın her türlü hakkını fazlasıyla alırsın.
Avukatlar eğer süreç dediğin gibi ilerlediyse böyle davaları çok severler sana fazlasıyla yardımcı olurlar ki dava açıldıktan sonra iş yerinden sana kesin uzlaşma için çağrı gelir bu davranışlarının mislini orada çıkartabilirsin.
Uzlaşmada önerim eğer şirket küçükse kapanma ihtimali varsa (2-3 yıl) şartları zorla alabildiğinin fazlasını al, eğer büyük kurumsal bir firmaysa kapanma ihtimali düşükse ve içerideki hakkın olan tutara acil de ihtiyacın yoksa şartları yine zorla ama uzlaşma dava sonunda zaten fazlasıyla alırsın.
Umarım dediğiniz gibi olur, hakkımı versinler yeter. Hakkımı almak için elimden geleni yapacağım; sonuna kadar
Benim şimdi ne yapmam gerekir, önce avukat mı ayarlamalıyım, sonra delilleri toplayıp öyle mi mahkemeye gitmeliyim. Bilmiyorum ne yapacağımı tam olarak